Samsung Galaxy A50, Bluetooth SIG'den Onay Aldı

16
3
1
1
0
Galaxy M serisinin lansmanı için hazırlıklarına devam eden Samsung'un, yeni bir Galaxy A serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Wi-Fi Alliance ve GeekBench'in ardından Bluetooth SIG onayı da aldığı öğrenilen Galaxy A50'nin, iki farklı donanımla satışa çıkması bekleniyor.

Samsung, bu ayın sonunda gerçekleşecek olan Galaxy M serisinin lansmanı için planlar yaparken aynı zamanda yeni bir A serisi üzerinde de çalışıyor.

Yayınlanan raporlar, yılın ilerleyen dönemlerinde toplamda dokuz yeni Galaxy A serisi cihazın olduğunu bildiriyor. Ayrıca Wi-Fi Alliance ve GeekBench'in ardından Galaxy A50'nin Bluetooth SIG onayı da aldığı öğrenildi.

Bahsi geçen cihaz hakkında pek bir şey bilinmese de cihazın GeekBench sonuçları Samsung'un Exynos 7 9610 yonga setlerini kullanacağını doğruladı. Bunların yanı sıra A50'nin 4GB RAM ve 64GB dahili depolama sunan bir versiyonuna ek olarak 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile geleceği düşünülüyor. Ek olarak cihazın 24 megapiksellik bir sensöre, ekrana entegre bir parmak izi okuyucusuna ve Android Pie'a sahip olacağı da ihtimaller dahilinde.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/01/24/samsung-galaxy-a50-clears-bluetooth-sig-body/
16
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
1
1
0