Samsung, Galaxy J5 (2017) İçin Android Pie Güncellemesini Yayınladı

21
8
6
1
1
Samsung, 2017 yılında piyasaya sürdükleri Galaxy J5 modeli akıllı telefonu için Android Pie güncellemesini yayınladı. Güncelleme şimdilik yalnızca Rusya’daki cihazlara getirilmiş olsa da yakında dünya çapına yayılması bekleniyor.

Samsung, Android Pie güncellemesini getireceği telefonların listesini neredeyse tamamlamış durumdaydı. 2017 yılında piyasaya sürülen Galaxy J5 isimli uygun bütçeli model, listede kalan son isimdi. Güney Kore merkezli teknoloji devi, sonunda Galaxy J5 için Android Pie güncellemesini yayınlayarak listeye noktayı koydu.

Bu, Galaxy J5’e gelen ikinci büyük güncelleme ve muhtemelen son olacak. Cihaz 2017’de piyasaya sürüldüğü için ömrünü artık yitiriyor ve bundan sonra herhangi bir güncelleme almayabilir. Samsung’un bu güncellemeyi telefona getirmesi 1 yıl almış olsa da iki yaşındaki bir telefona bu güncellemeyi yayınlaması yine de etkileyici.

Güncelleme, One UI'ı da getiriyor

Galaxy J5

Tüm Galaxy cihazlarında olduğu gibi Android Pie güncellemesi, Galaxy J5’e de Samsung’un “One UI” adını verdiği kullanıcı arayüzünü getiriyor. Güncelleme, Android Pie’ın yanı sıra Ağustos 2019 güvenlik yamasını da içerisinde barındırıyor.

Güncelleme şimdilik yalnızca Rusya sınırları içerisinde yayınlanıyor olsa da yakın zamanda dünyanın her yerindeki Galaxy J5 kullanıcılarına ulaşacağı tahmin ediliyor. Eğer bir Galaxy J5 (2017) kullanıcısıysanız, önümüzdeki haftalarda telefonunuzun güncelleştirmelerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-android-pie-update-galaxy-j5-2017/
21
8
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
8
6
1
1