Samsung Galaxy S10, Android Q'yu Edinen İlk Akıllı Telefonlardan Biri Olacak

33
5
1
0
0
Piyasaya sürdükleri cihazların işletim sistemlerini sürekli olarak güncel tutan teknoloji şirketleri, hem kullanıcıları mutlu ediyor hem de cihazların güvenli kalmasına destek oluyor. Samsung ise yakın bir zamanda Android'in yeni sürümünü en yeni amiral gemisi cihazları için yayınlamaya hazırlanıyor.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android, neredeyse her sene yeni bir sürüme kavuşuyor. Önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde resmi olarak yayınlanması beklenen Android'in yeni Q sürümü için Samsung ek mesai harcıyor.

Samsung'un 8 Mart tarihinde düzenlediği etkinlikle beraber duyurduğu Galaxy S serisinin 10. akıllı telefonları Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e için ilgi fazlasıyla büyük olmuştu.

Galaxy S10

Donanım devi olmasının yanında yazılım sektöründe de kendisini kanıtlamış olan Samsung, yepyeni amiral gemisi Galaxy S10'un yazılım desteği konusunda kullanıcılarını memnun etmek istiyor.

Orijinal ekipman üreticilerinin (OEM) Android Q'nun tüm kodlarına erişimi olması sebebiyle çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Samsung, Galaxy S10 cihazı için Android Q beta sürümünü de sınırlı olarak sunuyor.

one ui

Android Q sürümü resmi olarak yayınlandığında Galaxy S10 ailesinin yeni Android işletim sistemi sürümünü ilk alan akıllı telefonlardan birisi olması bekleniyor zira Samsung, Android Pie işletim sistemi yayınlandıktan çok ama çok kısa bir süre sonra bunu amiral gemisi Galaxy cihazlarına hızlı bir şekilde yayınlamıştı.

Samsung'un One UI arayüzünün 2.0 versiyonu ile beraber yayınlanacak olan Android'in 10. sürümü Q, Galaxy kullanıcılarına önemli yenilikler getirecek. Gelişmeler yaşanması hâlinde bunları yine sizlerle paylaşıyor olacağız. Bizleri takipte kalın.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/samsung-testing-android-q-galaxy-s10/
33
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
5
1
0
0