Samsung Galaxy S11, Daha Küçük Bir Kamera Deliğine Sahip Olacak

24
18
3
3
1
Samsung'un gelecek amiral gemisi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Amiral gemisi serisi akıllı telefonlarını tanıtalı daha sadece birkaç ay olan Samsung, yaklaşık bir yıl sonra lanse edeceği bir sonraki amiral gemisi Galaxy S11 ile ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çin merkezli bir kaynağın belirttiği üzere Samsung, geçtiğimiz günlerde söylendiği gibi ekranın altında yer alan bir kamera teknolojisi kullanmayacak.

Çinli kaynakta gelen bilgi, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S11 akıllı telefonunda ön kamera deliğini çok daha küçülteceğine işaret ediyor. Eski amiral gemilerinden aşina olduğumuz üzere Samsung ortaya koyduğu telefon tasarımını en az 2 sene boyunca uyguluyor, büyük değişiklikler yapmıyor. Bu doğrultuda kamera deliğinin bir sonraki modelde de geliştirilmiş bir şekilde var olacağı iddiası kulağa mantıklı geliyor.

Gerçek anlamda tamamen ekrana sahip bir ön tasarımlı akıllı telefonu ise Samsung cephesinde ilk olarak ve büyük ihtimalle Galaxy Note 11 ya da Galaxy S12 cihazlarıyla göreceğiz. Teknoloji devinin 2019 yılının ikinci yarısı içerisinde 'en yaratıcı' akıllı telefonunu tanıtacağını söylemesi ise bu konudaki beklentileri fazlasıyla yükseltiyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/05/galaxy-s11-smaller-punchole-rumor.html
24
18
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
24
18
3
3
1