Samsung Galaxy S11 İçin Hazırlanan Heyecan Verici Konsept Videosu

44
7
6
5
5
Önümüzdeki yılın şubat veya mart aylarında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S11 için etkileyici bir konsept videosu daha geldi. Şu ana kadarki sızıntıları takip eden konsept tasarım, kavisli formdaki uçtan uca ekranıyla ekleyici bir görünüm sunuyor.

Henüz geliştirilme aşamasında olan akıllı telefonlarla ilgili hazırladığı konsept videolarla bilinen Concept Creator adındaki YouTube kanalı, bu kez Samsung Galaxy S11 için kolları sıvadı. Yaklaşık iki dakika uzunluğundaki video, henüz ete kemiğe bürünmeyen telefonu tüm açılardan gösteriyor. 

Galaxy S11’in yeni konsept tasarımı, Galaxy S10 ile Galaxy Note 10 modellerinin bir kombinasyonunu sunuyor. Şu ana kadarki sızıntılar, Galaxy S11’in Galaxy S10 ile benzer bir tasarıma sahip olduğu, ancak ortalanmış bir kamera deliği olduğuna işaret ediyordu. Söz konusu konsept video, kesinlikte bu sızıntıları takip ediyor. 

galaxy S11

Concept Creator imzalı Galaxy S11 konseptinde, hem ön hem de arka kısmın kavisli olduğunu görüyoruz. Köşeleri yuvarlanan cihazın SIM kart yuvası da üst tarafa konumlandırılmış. En altta bir ses girişi, bir Type-C bağlantı noktası ve bir hoparlör ızgarası göreceksiniz. 3.5mm kulaklık girişinin yeni nesil Galaxy S11’de olmayacağı kesin gibi; ancak tasarımcının arzusu tam tersi yönde. 

Telefonunun güç/kilit ve Bixby düğmeleri ise sağ tarafa konumlandırılmış. Samsung Galaxy S11 için hazırlanan yeni konsept tasarımda beş arka kamera görüyoruz. Videoya göre kurulumdaki dört kameranın 108MP + 12MP + Ultra geniş lens + ToF sensörü olduğunu söyleyebiliriz; ancak son kameranın ne olduğu konusunda net bir fikre sahip değiliz.

Samsung Galaxy S11 ne zaman tanıtılacak?

Tüm Galaxy S11 akıllı telefonlar Snapdragon 865/Exynos 9830 tarafından desteklenecek ve Samsung One UI 2.0 tabanlı Android 10’u kullanacak. Yeni bir 108 megapiksel kameranın da Galaxy S11'in arkasına eklenmesi bekleniyor. Telefonun ayrıca 5x optik zoom destekli periskop kamera kurulumuna sahip olacağı da tahmin ediliyor. Samsung Galaxy S11, S11+ ve S11e olmak üzere üç modelden oluşacak olan yeni amiral gemi serisinin, Şubat 2020'de tanıtılması bekleniyor. 

Samsung Galaxy S11 için hazırlanan konsept videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/11/galaxy-s11-concept-delivers-familiar-design-with-audio-jack.html
44
7
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
44
7
6
5
5