Samsung'un Yeni Galaxy Watch 4 Güncellemesi Saatleri Bozuyor: Saati Güncellemeyin!

4
2
1
0
0
Samsung'un yeni Galaxy Watch 4 güncellemesinin akıllı saatlerin kapanmasına ve bir daha başlatılamamasına neden olduğu ortaya çıktı. Şirket, gelen şikayetlerin ardından önce güncellemenin dağıtımını durdurdu, sonrasında ise yeni bir güncelleme yayınladı. Ancak, yeni güncelleme de sorunu çözemedi.

Her yıl yeni bir versiyonuyla karşımıza çıkan akıllı saatler, her geçen gün daha da popülerleşiyor. Güney Kore merkezli Samsung da kendi akıllı saatlerini piyasaya sürenlerden biri.  Teknoloji devi, 2021’de de Galaxy Watch 4 isimli bir cihazını tanıtmıştı. Hâlen oldukça popüler olan bu saate şimdi ise yeni bir güncelleme geldi.

Ancak Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic’e gelen yeni güncelleme, bazı büyük sorunları beraberinde getirdi. Birçok ülkeden kullanıcı, yeni güncellemenin akıllı saatlerin tabiri caizse ‘felç’ geçirmesine neden olarak devre dışı bıraktığını ifade etti.

Samsung, şikâyetlerin ardından önce güncellemenin dağıtımını durdurdu, daha sonra yeni bir güncelleme yayınladı

Şikâyetlerin gelmesinin ardından Samsung, güncellemenin dağıtımını geçici olarak durdurmak zorunda kaldı. Bu akıllı saatlerden sahip olanların da şimdilik tüm güncellemelerden kaçınması gerektiği ifade edildi. Samsung’un açıklamalarına göre sorun, belli sayıda Galaxy Watch 4 serisindeki cihazları etkiliyor. Yani tüm modellerin güncellemeden kaynaklı sorunu yaşamadığını söyleyebiliriz.

Sorunun ne olduğunu biraz daha açacak olursak; gelen bilgilere göre saatler güncellemenin ardından kapanıyor ve bir daha başlatılamıyor. Bunun nedeninin ise güncellemenin cihazların bataryasını bitirmesi olduğu aktarılıyor. İlk şikâyetin Güney Kore’den geldiği belirtilirken, sıkıntının hangi ülkelerde yaşandığı, ne kadar kullanıcıyı etkilediği gibi konularda ise bir bilgi bulunmuyor.

Konunun incelenmesinin ardından Samsung, bugün de daha fazla insanın saatini kaybetmemesi için bir güncelleme yayınladı. Ancak yeni güncellemenin de hâlen sorunu gideremediği görüldü. Sosyal medya platformlarından birçok insan, sorunun devam ettiğini belirten açıklamalarda bulundu.

 

Kaynak : https://www.gizchina.com/2022/11/11/samsung-galaxy-watch-4-new-update-can-paralyze-smartwatches/
4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0