Samsung Galaxy Z Fold 2'nin Duvar Kağıtları, Tanıtıma Bir Gün Kala Paylaşıldı

19
4
2
1
0
Popüler bir sızıntı kaynağı olan Ishan Agarwal, Twitter üzerinden yarın duyurulacak Galaxy Z Fold 2'nin duvar kağıtlarını paylaştı. Paylaşılan duvar kağıtları, ekranın katlanabilir yapısıyla uyumlu olarak tasarlanmış durumda. Yarın düzenlenecek etkinlik, telefonun diğer duvar kağıtlarını da gün yüzüne çıkarabilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yarın bir "Unpacked" etkinliği düzenleyecek. Şirket, bu etkinlik kapsamında aralarında Galaxy Note 20 serisi ve Galaxy Z Fold 2'nin de bulunduğu yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturacak. Şimdiyse Samsung'un yarın duyuracağı Galaxy Z Fold 2 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Katlanabilir ekranlı telefonun duvar kağıtları, popüler bir sızıntı kaynağı olan Ishan Agarwal tarafından sızdırıldı.

Agarwal, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla Galaxy Z Fold 2'nin duvar kağıtlarını paylaştı. Yapılan bu paylaşım, yarını iple çeken Samsung hayranlarını biraz daha heyecanlandıracak gibi görünüyor. Ancak yapılan paylaşımlara dikkatle baktığımızda Samsung'un, katlanabilir ekranlı yeni telefonu için benzersiz duvar kağıtları hazırlamadığını görüyoruz. Bu duvar kağıtları, kısa bir süre önce gün yüzüne çıkan Galaxy Z Flip 5G ve Galaxy Tab S7'nin duvar kağıtlarıyla benzerlikler taşıyor.

İşte Samsung Galaxy Z Fold 2'ye ait olduğu ifade edilen bazı duvar kağıtları

Galaxy Z Fold 2

Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz üzere Samsung, katlanabilir ekranlı yeni telefonu Galaxy Z Fold 2 için ekranla uyumlu duvar kağıtları oluşturmuş. Kelebeğe benzeyen duvar kağıtlarının tam ortası, telefonun katlanma ekseniyle üst üste gelecek ve bu sayede de kullanıcılar, etkileyici bir duvar kağıdı deneyimi yaşamış olacaklar.

Galaxy Z Fold 2'ye ait olduğu ifade edilen duvar kağıtları, Google Drive üzerinden de paylaşıldı. Eğer Galaxy Z Fold 2 için oluşturulan duvar kağıtlarını kendi akıllı telefonlarınızda kullanmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak yüksek çözünürlüklü görüntüleri indirebilirsiniz. Ayrıca yarın düzenlenecek etkinlikle birlikte Galaxy Z Fold 2'ye ait daha fazla duvar kağıdının gün yüzüne çıkabileceğini de hatırlatalım.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-z-fold-2-wallpapers-1143847/
19
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
4
2
1
0