Samsung, PlayGalaxy Link ile Apple Arcade'e Rakip Olmaya Hazırlanıyor

20
5
1
0
0
Samsung, Apple'ın yıl sonunda aktif edeceği oyun abonelik hizmeti Apple Arcade'e rakip olmaya hazırlanıyor. PlayGalaxy Link ismi verilen platformun patenti Samsung tarafından alındı.

İki ezeli rakip şimdi de oyun sektöründe karşı karşıya. Hatırlanacağı üzere Apple, bu sonbaharda çıkacak olan yeni oyun platformu Apple Arcade'i tanıtmıştı.

Samsung ise Apple'ın bu hamlesine karşılıksız kalmadı. Patent ve Tescil Ofisi'ne başvuran Samsung, 23 Nisan'da kendi oyun abonelik hizmetleri için başvuruda bulundu. Samsung'un patentini aldığı oyun hizmetinin ismi de PlayGalaxy Link.

Samsung tarafından patenti alınan PlayGalaxy Link, artırılmış gerçeklik ve çevrimiçi turnuvaları da kapsıyor. Samsung tarafından PlayGalaxy Link ile ilgili bir açıklama henüz yok ancak bilindiği üzere Apple bu servisi ücretli olarak sunacak. Yani bu hizmete üye olmanız durumunda düzenli olarak Apple'a ödeme yapmak durumunda olacaksınız. Samsung'un bu hizmeti ücretli mi yoksa ücretsiz mi sunacağı henüz bilinmiyor. Pek çok sorunun cevabı için Samsung'dan yapılacak olan resmi açıklamayı beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/samsung-patents-possible-rival-to-apple-arcade
20
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
1
0
0