Samsung'un 64 MP Kamerasını Kullanan İkinci Şirket Realme Olacak

9
6
1
0
0
Realme, bugün düzenlediği bir etkinlik kapsamında Samsung'un 64 megapiksel çözünürlüğündeki kamera sensörünün kullanılacağı dörtlü kamera kurulumuna sahip akıllı telefonlar üzerinde çalıştığını duyurdu.

Çinli bir teknoloji üreticisi olan Realme, düzenlediği bir etkinlikle 64 megapiksel çözünürlüğünde kamera sensörünün kullanılacağını resmen ilan etti. Şirket, ilerleyen dönemlerde piyasaya süreceği akıllı telefon modellerinde Samsung'un 'GW1 64MP' sensörünü kullanacak.

Şirket, bu duyurusuyla birlikte Samsung'un 'GW1 64MP' sensörünü kullanan ikinci şirket olacağını açıklamış oldu. Bundan kısa bir süre önceyse Redmi, Samsung'un 64 megapiksel çözünürlüğündeki kamera sensörünü kullanacağını duyurmuştu.

realme

Realme'nin duyurduğu bu kamera sensörü, şirketin ilerleyen dönemlerde piyasaya süreceği dörtlü kamera kurulumuna sahip olan akıllı telefon modellerinde kullanılacak. Yapılan açıklamalara göre bu kamera kurulumunun çözünürlüğü 9280 x 6944 piksel olacak. Ayrıca Realme'nin kullanacağı bu sensör, 1/1.72 inç genişliğinde, 0.8 μm piksel boyutuna sahip ve Samsung'un ISOCELL teknolojisini de içeriyor.

Realme'nin dörtlü kamera kurulumuna sahip olan akıllı telefonları duyurmasıyla birlikte Samsung'un 64 MP'lik bu sensörünün kullanıcılara neler sunabileceğini hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/08/15/realme-officially-announces-the-64mp-sensor-to-start-a-new-quad-camera-series/
9
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
1
0
0