Sanal Gerçeklik Oyunu The Walking Dead: Onslaught'un Tanıtım Videosu Yayınlandı

14
4
3
1
1
Hala hangi platformlarda oynanabileceği belli olmayan sanal gerçeklik oyunu The Walking Dead: Onslaught'dan gerginlik yaratan bir tanıtım videosu yayınlandı.

The Walking Dead markasının oyun sektöründe başarılı işler ortaya çıkardığını söylemek pek de mümkün değil. The Walking Dead: Survival Instinct, oyun eleştirmenleri tarafından olumsuz yoruma boğuldu. Telltale’in The Walking Dead oyunu hala bitmedi ve Overkill’in The Walking Dead oyunu yıllar süren geliştirme sürecinden sonra rafa kaldırıldı.

Yine de The Walking Dead markası, dizi meraklılarını heyecanlandırmayı başarıyor ve The Walking Dead: Onslaught sanal gerçeklik oyunu, markanın şu ana kadar oluşturduğu hayal kırıklıklarını gidermeyi amaçlıyor. Oyun, bu sonbaharda meraklılarıyla buluşacak ve şimdi bir tanıtım videosu ile oyunculara ne sunacağına dair bir yakın bakış sunuyor.

Oyuncular, TV dizisindeki popüler karakterlerini seçebilecekler. Fragmandan anladığımız kadarıyla Rick Grimes, Daryl Dixon ve Michonne oynanabilir karakterler arasında yer alıyor. Oyunun hangi platformlar için yayınlanacağı şu an için bilinmiyor ancak çıkış tarihi yaklaştıkça bilgilerin netleşeceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://gamerant.com/the-walking-dead-onslaught-video-game-vr-trailer/
14
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
14
4
3
1
1