Harry Potter: Wizards Unite Oyunundan Beklentileri Yükselten Tanıtım Videosu

31
5
2
1
0
Harry Potter hayranları, artırılmış gerçeklik temalı bir mobil oyun olacak Harry Potter: Wizards Unite'ı heyecanla bekliyor. Yayınlanan son tanıtım videosu, oyunun yakın zamanda yayınlanabileceğini gösteriyor.

Warner Bros Games, merakla beklenen Harry Potter: Wizards Unite oyunu için bir tanıtım videosu yayınladı. Video, artırılmış gerçeklik odaklı oyunun nasıl oynanacağını ya da mekaniklerinin nasıl olacağını göstermiyor ancak oyuncuların nasıl bir atmosfer ile karşılaşacaklarına dair ipuçları sunuyor.

Hem Android hem de iOS platformu için yayınlanacak bir artırılmış gerçeklik oyunu olan Harry Potter: Wizards Unite, Niantic tarafından geliştiriliyor. Niantic’in bir zamanların en popüler mobil oyunlarından Pokemon Go’nun da geliştiricisi olduğunu düşünürsek kitleleri peşinden sürükleyen bir oyunla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Yazının başında da belirttiğimiz gibi video, oyunun nasıl oynandığını değil, sunacağı atmosferi gösteriyor. Bu nedenle bir oynanış videosundan çok bol efektli, muhtemelen abartılmış bir video olduğunu söyleyebiliriz. Oyun ile ilgili en heyecanlandırıcı bilgi, yayınlanma tarihinin sandığınızdan daha erken olması.

31
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
5
2
1
0