SEGA’nın 60. Yılına Özel 4 Yeni Oyunu Steam’de Ücretsiz Oldu

139
58
24
8
6
SEGA, 60. yılı için geliştirdiği 4 adet oyunu, Steam üzerinden ücretsiz olarak dağıttı. Oyunların her biri retro tasarıma sahipler ve orta yaşlı oyunculara hitap edecek gibi görünüyorlar. Peki bu oyunlar neler ve ne gibi özelliklere sahipler?

Güncelleme: SEGA'nın Steam üzerinden başlattığı ücretsiz oyun kampanyası sona ermiştir. Bununla birlikte de içeriğimizde yer alan içeriklere artık erişilememektedir. Ayrıca Steam, SEGA'nın 60. yılına özel olarak hazırlanan kampanya sayfasını da ana sayfa üzerinden kaldırmış durumda. An itibarıyla sadece, SEGA'nın 60. yıl oluşturduğu internet sitesinde devam eden kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Söz konusu internet sitesine erişmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kuruluşunun 60. yılını etkileyici kampanyalarla kutlayan SEGA, yıl dönümüne özel oyunlar geliştirdi. Bu oyunları geçtiğimiz günler itibarıyla tek tek yayınlanmaya başlayan şirket, an itibarıyla tüm oyunlarını ücretsiz olarak dağıttı. Şimdi sizlere, SEGA'nın 60. yılı için geliştirip, Steam üzerinden ücretsiz dağıttığı oyunlardan bahsedeceğiz. 

SEGA'nın 60. yıl için geliştirdiği oyunlar, gelişmiş yapılara sahip değiller. Ancak bu oyunların her biri hem retro görünüyor hem de geçmiş yılların havasını yeniden yaşatmayı amaçlıyor. Bu bağlamda şimdi bahsedeceğimiz bu oyunlar, özellikle de orta yaşlı oyuncuları etkileyecek türden. 

İşte an itibarıyla Steam üzerinden ücretsiz olarak edinebileceğiniz SEGA oyunları

SEGA

Armor of Heroes

SEGA, 60. yılına özel kampanyasını ilk olarak Armor of Heroes ile başlattı. 15 Ekim'de yayınlanan bu oyun, tanklarla savaştığımız bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıktı. Çevrimiçi olarak oynanabilen oyun, farklı temalara sahip haritalarda geçiyor ve oyuncular, bu haritalarda karşılarına çıkan rakipleri alt etmeye çalışıyorlar. Farklı bir heyecana sahip oyun, hala Steam'den ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.

Steam

SEGA'nın 60. yıl etkinlikleri kapsamında geliştirip, ücretsiz olarak dağıttığı Armor of Heroes'a burada bulunan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Endless Zone

SEGA'nın 16 Ekim'de yayınladığı ücretsiz oyun ise Endless Zone olarak karşımıza çıktı. Uzay temasına sahip bu platform oyunundaki amaç ise karşınıza çıkan her şeyi yok etmeye çalışmak. SEGA, bu oyunuyla atarilerin klasikleşen uzay savaşları oyunlarının hislerini yaşatmaya çalıştı. Oyun, yapısı ile sizi atarili yıllara tekrar götürecek.

Endless Zone

Eğer isterseniz, tek oyunculu Endless Zone'u Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bunun için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Streets Of Kamurocho

Atari oyunlarının şahı, hiç şüphesiz Mortal Kombat'tı. SEGA'nın 60. yılı için oluşturduğu Streets Of Kamurocho da bu türde bir oyun. Mortal Kombat'la kıyasladığımızda biraz daha gelişmiş grafiklere sahip olan oyun, retro tasarıma sahip dövüş oyunlarını seven oyuncular için biçilmiş kaftan.

Streets of Kamurocho

SEGA'nın 17 Ekim Cumartesi günü yayınladığı ücretsiz oyununa erişmek için, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Golden Axed: A Cancelled Prototype

SEGA'nın 60. yıla özel geliştirdiği son oyun da Golden Axed: A Cancelled Prototype. 18 Ekim tarihinde yayına girmiş olmasına rağmen an itibarıyla oyunculardan 800 adet yorum almayı başaran oyun, bu kampanya kapsamındaki en sevilen oyun olmuş durumda. Yine bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkan Golden Axed: A Cancelled Prototype, oldukça kısa bir yapıya sahip. Oyunu deneyimleyen oyuncular, Golden Axed: A Cancelled Prototype'in 5 dakikada bittiğini söylüyorlar.

Golden Axed

Oyuna ücretsiz olarak sahip olmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

139
58
24
8
6
Emoji İle Tepki Ver
139
58
24
8
6