26
9
4
3
3

Online Kafa Topu bildiğiniz gibi ülke topraklarımızdaki ününü bir kenara bırakırsak adeta dünya çapında bir marka olmayı ve milyonlarca oyuncuya keyifli anlar yaşatmayı başarmıştı. Oyunun çıkışından bir süre sonra duyurulan Kafa Topu 2'yi çok beklediniz ve bizlere çokça kez sordunuz. İşte karşınızda Kafa Topu 2!

Bu videomuzda sizler için dev bir ekip tarafından geliştirilen ve kendi bünyemizden çıkması sebebiyle medar-ı iftarımız diyebileceğimiz Kafa Topu 2'yi inceliyoruz. Masomo tarafından geliştirilen Kafa Topu’nun devamı niteliğinde olan Kafa Topu 2, Google Play Store’da ilk 5’e girmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan oyun, kısa sürede üst sıralardaki rakiplerini bir bir zorlamaya başladı. Hem Android hem de iOS platformları için sevenlerinin ve daha önce tanışmamış olanların beğenisine sunulan Kafa Topu 2 getirdiği yenilikler ve değişimlerle büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Önümüzdeki dönemlerde de geliştirilmeye ve daha keyifli yeniliklerle sevenlerinin karşısına devam edecek olan Kafa Topu 2'yi incelediğimiz videomuzla sizleri baş başa bırakıyoruz. Yeni videolar için kanalımıza abone olmayı unutmayın.

Kafa Topu 2 Android İçin: https://goo.gl/BUf3uy
Kafa Topu 2 iOS İçin: https://goo.gl/Av6KAn
İlk 5K Kişiye 25 Elmas PROMOSYON KODU: webtekno

26
9
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
9
4
3
3