1
0
0
0
0

Bugünkü videomuzda Sony INZONE ailesine ait H3, H7 ve H9 oyuncu kulakları incelemesi ile karşınızdayız. SONY INZONE oyuncu kulaklığı serisinin özellikleri, ses performansı, tasarımı ve fiyatına dair yorumlarımız şimdi bu inceleme videosunda. Herkese iyi seyirler!

Hem PC hem de PlayStation 5 ile uyumlu olmasıyla öne çıkan bu üç kulaklık, birbirlerine tasarımsal açıdan oldukça benzese de aralarında gürültü engelleme ve malzeme kalitesi gibi farklar da bulunuyor. Ancak üç kulaklığın da rahat bir kullanım sunduğunu söylemek mümkün. Üç kulaklıkta da aynı şekilde konumlandırılan ve otomatik olarak açılıp kapanan mikrofonlar bulunuyor. Bu mikrofonların çift yönlü olması sayesinde oyun sırasında sağlıklı bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz.

Sony INZONE H3 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Daha fiyat/performans ağırlıklı diyebileceğimiz Sony INZONE H3, kablolu olarak geliyor. 360 derece mekansal ses özelliği sayesinde oyun sırasında ses kasmanıza yardımcı oluyor.

Satın almak ve detaylı bilgi için bu linke tıklayın. 

Sony INZONE H7 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Kablosuz olarak gelen H7 ise, batarya performansı açısından 40 saate kadar kullanım süresi sunuyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saate kadar oyun oynayabileceğiniz bu kulaklığı şarj sırasında da kullanabiliyorsunuz. Yine tıpkı H3 gibi 360 derece mekansal ses özelliği sayesinde ses kasmaya yardımcı oluyor.

Satın almak ve detaylı bilgi için bu linke tıklayın.

Sony INZONE H9 ses kalitesi ve teknik özellikleri

Serinin amiral gemisi diyebileceğimiz H9 ise üzerinde bulunan ışıklandırmasıyla diğer iki kulaklıktan tasarımsal açıdan biraz ayrılıyor. Ses yalıtımı konusunda oldukça başarılı diyebileceğimiz Sony INZONE H9’un aktif gürültü engelleme özelliği de bulunuyor. Kulaklık, gürültü engelleme özelliği kapalı şekilde 32 saatlik bir ömrü sunuyor. Aynı zamanda sahip olduğu ortam sesi modunu aktif ederek oyun oynarken kapı zili veya telefon sesi gibi çevre seslerini de duyabiliyorsunuz. Bir oyuncu kulaklığı olan H9’un müzik performansı da yeterli seviyede.

Satın almak ve detaylı bilgi için bu linke tıklayın. 

Öte yandan, Sony’nin PC için sunduğu uygulama INZONEHub sayesinde sizin sesinizi, takım arkadaşlarınızın sesi ya da çevre sesi gibi ayarlamalar da yapabiliyorsunuz.

Peki siz bu kulaklıkları nasıl buldunuz, hangisini tercih edersiniz? İncelemeye dair fikir ve görüşlerinizi yorumlar bölümde bizimle paylaşmayı unutmayın!

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0