Sony, PS5 Güncellemeleri İçin İlk Beta Programını Başlattı: İşte Katılım Şartları

9
5
4
0
0
Sony, PlayStation 5'in yazılım güncellemelerinin oyuncularla birlikte test edilmesini sağlayacak beta programını başlattığını duyurdu. Şu an için belirli ülkelerdeki oyuncular tarafından dahil olunabilen sistem, yeni özelliklerin beta kapsamında da olsa deneyimlenmesini sağlayacak.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü oyun konsolu PlayStation 5 için yeni bir dönem başlatıldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, PlayStation 5 için hazırlanan yazılım güncellemelerinin beta programlarının artık oyuncular tarafından kullanılabilir olduğu ifade edildi. Böylelikle PlayStation 5 sahibi bir oyunsever, PlayStation 5'e gelecek yenilikleri önceden deneyimleme imkanı yakalamış olacak.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre beta programına dahil olmak isteyen oyuncuların, 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekecek. Ayrıca bu oyuncular, şimdilik yalnızca ABD, Japonya, Kanada, Almanya, İngiltere ve Fransa'dan beta programına dahil olabilecekler. Sony, yazılım güncellemeleri beta programına dahil olacak kullanıcıların ekosistemin genişlemesine katkı sağlayacak ilk sıradan oyuncular olacağını belirtiyor. 

Büyük güncellemenin neler sunacağı önümüzdeki haftalarda açıklanacak

PlayStation 5

Sony, beta programına dahil olacak bir oyuncunun, istemediği takdirde kararlı sürüme dönebileceğini ifade ediyor. Ayrıca sonraki beta sürüm güncellemeleri için yeniden kayıt yapmaya da gerek olmayacakmış. Beta kullanıcı bilgilerinin PlayStation Network hesabına işleneceğini söyleyen şirket, böylelikle her güncellemenin otomatik olarak sunulmasını sağlayacaklarını belirtiyor.

Beta program duyurusunu resmi internet sitesinde hazırladığı bir blog gönderisi ile paylaşan Sony, yaklaşmakta olan beta sürüm ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Son büyük yazılım güncellemesinin nisan ayında yayınlandığını ve o büyük güncellemenin kullanıcılara önemli yenilikler kazandırdığını söyleyen Sony, yeni beta sürümde de önemli özellikler olacağını, bunlarla ilgili detaylı açıklamaların önümüzdeki haftalarda açıklanacağını ifade etti.

Eğer bu içeriğimize yukarıda bahsettiğimiz ülkederden birinden ulaştıysanız, buradaki bağlantıyı kullanarak PlayStation 5'in yazılım güncellemesi beta programına ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kaynak : https://blog.playstation.com/2021/06/17/sign-up-for-the-first-ps5-system-software-beta-program/
9
5
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
4
0
0