Yeni PlayStation VR'ın Ne Zaman Piyasaya Sürüleceği Ortaya Çıktı

13
5
1
1
1
2020'nin sonlarına doğru karşımıza çıkan yeni nesil konsollardan PlayStation 5'in bir VR setini beraberinde getireceğini sizlerle paylaşmıştık. Şimdiyse PlayStation 5 konsoluna özel olacak olan sanal gerçeklik başlığının piyasaya sürüleceği tarih hakkında bilgi paylaşıldı.

2020 yılının sonlarına doğru karşımıza çıkan yeni nesil konsollar, sundukları yeni nesil teknolojilerle çıtayı normalden birkaç kademe üste taşımış bulunuyor. Sony’nin bu alanda sunduğu yeni nesil konsol PlayStation 5, güncel olarak baktığımızda kullanıcılardan oldukça fazla beğeni toplamış durumda. 

PlayStation 5 ailesini sadece konsol ile bırakmamış olan Sony, kontrolcülerden kulaklıklara birçok yenilikte bulunmuş, son olarak da yeni sanal gerçeklik setini bizlerle paylaşmıştı. Şimdi ise PlayStation 5’e özel olan sanal gerçeklik başlığının çıkış tarihi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar:

PlayStation 5 VR başlığının 2022 yılının sonlarına doğru gösterilmesi bekleniyor

PlayStation 5 Vr başlığı 2022 yılında gelecek

PlayStation 5 üzerinde halihazırda belli oyunlar geriye dönük uyumluluk sayesinde önceki nesil PS VR cihazıyla oynanabiliyor olsa da oyuncular, yeni nesil güçlü bir cihazın yanında kendisine yakışan ve yeni nesil oyunlarda farklı teknolojileri destekleyecek yeni bir sanal gerçeklik cihazı görmek istiyorlar.

Bloomberg’de paylaşılan rapora göreyse Sony, oldukça fazla sayıda kişi tarafından beklenen bu cihazı 2022 yılında karşımıza çıkaracak gibi görünüyor. Yeni nesil sanal gerçeklik başlığının fiyatı hakkında ortada henüz bir bilgi bulunmuyor olsa da önceki nesil PS VR’ın 3000 TL ile 4000 TL aralığında bulunabildiğini düşünürsek, yeni nesil cihazın bu fiyatın daha da üzerinde olacağını söylemek pek de yanlış olmaz.

Bakalım yeni nesil konsolların güçlerini sınayacak olan yeni oyunlar yoldayken PlayStation 5’e özel olan sanal gerçeklik başlığı, Sony ve Microsoft’un konsol yarışında PlayStation’ın öne geçmesinde yardımcı olabilecek mi.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/ps5-vr-will-reportedly-come-out-in-2022/
13
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
1
1