Söylenti: Ubisoft E3 2019’da Yeni Oyunları Roller Champions’u Duyuracak

6
5
1
0
0
E3’ün gelmesine kısa bir süre kalmışken yeni söylentiler oraya çıkıyor. Şimdi ise söylentiler, Ubisoft’un yeni bir oyun duyuracağı yönünde.

Bu söylenti, New_WabiSabi isimli bir twitter kullanıcısından geldi. Tweet’te Roller Champions isimli oyunun “çok muhtemel” E3 2019’da duyurulacağı söyleniyor. Bu söylenti kesinlikle resmi bir duyuru olmaktan uzak, bu nedenle tam güvenle yaklaşılmaması gerekiyor ancak kullanıcının daha öncesinde ortaya çıkardığı birtakım sızıntılar da var. 

Roller Champions’un özellikleriyle ilgili olarak, paten ve top oyunlarını içerdiği söyleniyor. Ortaya çıkan ve sözde oyunun logosu olan bir görüntü, oyunun nasıl bir stil getireceği hakkında biraz daha bilgi veriyor. 

Başka bir Ubisoft oyununun daha E3 2019’da yayınlanacağını belirten bir söylenti daha vardı. Resmi Watch Dogs twitter hesabının da körüklemesiyle Watch Dogs 3’ün duyurulacağı da bekleniyor. Neyse ki E3 2019’a sadece birkaç hafta kaldı. Oyuncuların Roller Champions ve Watch Dogs 3’ün gerçekten de Ubisoft’un gelecek E3 planında olup olmadığını görmek için çok beklemesi gerekmiyor. 

Kaynak : https://gamerant.com/ubisoft-roller-champions-e3-2019-leak/
6
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
5
1
0
0