E3 2019'da Duyurulmasını Umduğumuz 10 Oyun

27
8
4
2
0
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan E3 2019 etkinliğinde, oyun yapımcılarının duyurmasını umduğumuz oyunları sizler için derledik.

E3 2019'a artık sayılı günler kaldı. Oyunseverlerin heyecanla bekledikleri bu etkinlikle ilgili bilgiler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşıyoruz. Peki E3 2019'da hangi oyunların duyurulmasını isterdiniz? Sizler için, E32019'da duyurulmasını umduğumuz 10 oyunu derledik.

10. Yeni Bir Dino Crisis

Hayatta kalma, macera, korku gibi kategorilere sığdırabileceğimiz Dino Crisis, aslında biraz beklentilerin ötesinde. Öyle ki ortaya çıkan bilgilere göre oyunun geliştirici şirketi Capcom, hali hazırda bir Dino Crisis için çalışıyor. Bu yüzden de Dino Crisis'i E3 2019'da görme ihtimalimiz çok fazla.

9. Hellblade: Senua's Sacrifice'in Geliştiricisi Ninja Theory'den Yeni Bir Oyun

 

Hellblade: Senua's Sacrifice, oynayan herkes tarafından çok sevilen bir oyun olarak adını tarihe yazdırdı. Oyun o kadar başarılı ki Valve'ın oyun platformu Steam üzerinde olumsuz yorum yok denecek kadar az. Hal böyle olunca E3 2019 için öne çıkan isimlerden bir tanesi olan Ninja Theory'nin, yeni bir oyun duyurması hepimizi sevindirir.

8. Rocksteady Studios Tarafından Geliştirilmiş Yeni Bir Oyun

2015 yılında piyasaya çıkan Batman: Arkham Knight, oyunseverlerin fazlasıyla beğendiği oyunlardan bir tanesiydi. Rocksteady Studios'un da bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor ancak bu oyunun ne olduğu ve piyasaya ne zaman çıkacağı ise bilinmiyor. Bu şirketin de E3 2019'da tanıtacağı bir oyun, tüm oyunseverleri heyecanlandırır.

7. Bluepoint Tarafından Geliştirilecek Olan Bir 'Remake' Oyun

Metal Gear Solid ve Demon Souls gibi oyunlarla yakından tanımış olduğumuz Bluepoint, 2018 yılında zaten bir oyun üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Diğer şirketlerin yaptığı gibi detay vermeyen Bluepoint, E3 2019'da karşımıza yeni bir 'remake' oyunla çıkabilir.

6. Square Enix Yapımı Yeni Bir Oyun (Belki de Yeni Bir Final Fantasy)

Piyasaya sürülmesinin üzerinden sadece birkaç yıl geçmesine rağmen oyunseverlerin yeni bir Final Fantasy serisine hayır diyeceklerini çok sanmıyoruz. 

5. Josef Fares Yönetmenliğinde Yeni Bir Electronic Arts Oyunu

Electronic Arts denildiği zaman zaten oyun sektörü saygıyla eğiliyor. Şirketin piyasaya sürmüş olduğu oyunları sıralamaya kalksak ne kadar uzun bir liste çıkar karşımıza, tahmin edebiliyorsunuzdur. EA tarafından geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen A Way Out'un yönetmeni Josef Fares, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını zaten duyurmuştu. Ancak E3 2019'da Electronic Arts'ın da yer alacağını düşünürsek, Josef Fares yönetiminde yeni bir oyunun duyurulması kimse için bir sürpriz olmaz.

4. Harry Potter: Magic Awakened

Harry Potter: Magic Awakened, aslında net olarak duyurulacak diyebiliriz. Bunun sebebi 2018'in Ekim ayında, bu oyunla ilgili bazı görüntüler ortaya çıkmıştı. 7 aylık süreçte oyunun büyük bir bölümünün tamamlanmış olabileceği herkes tarafından kabul edilen bir gerçek. Bu yüzden de Harry Potter: Magic Awakened oyununu E3 2019'da görmek, çok yakın bir ihtimal.

3. Splinter Cell

Her ne kadar Ubisoft Splinter Cell'i inkar etse de, bu oyun E3 2019'da çok büyük bir ihtimalle tanıtılacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde şirketin kreatif direktörleri Splinter Cell için çalıştıklarını duyurmuşlar hemen ardından da yalanlamalar gelmişti. Her ne kadar yapılan ilk duyuruda E3 2019'u beklemeyin denilse de, oyunseverlerin hala bir umudu var.

2. Watch Dogs 3

Watch Dogs serisi, 2016 yılında piyasaya çıkmasına rağmen hala severek oynanılıyor. Watch Dogs ile ilgili de bazı çelişkiler var. Oyunun devam edip etmeyeceği bilinmiyor ancak en azından yeni sürüm gelmeyecek diye bir açıklama yapılmadı. Belki de yetkililer, açıklamalarını E3 2019'a saklamışlardır.

1. Assassin’s Creed 2020

Geçtiğimiz aylarda, Assassin's Creed'e yeni bir üyenin katılacağı zaten doğrulanmıştı. Vikings ismiyle gelecek olan bu yeni üyenin de duyurusunun E3 2019'da yapılacağını düşünmek, hiç yanlış değil. 

Kaynak : https://gamingbolt.com/15-rumoured-games-of-e3-2019
27
8
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
27
8
4
2
0