Spider-Man: Across the Spider-Verse'ten 'Örümcek Adam'a Doyacağız' Dedirten Fragman Geldi [Video]

15
4
1
1
0
Spider-Man: Across the Spider-Verse'ten 'Örümcek Adam'a Doyacağız' Dedirten Fragman Geldi [Video]
Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün devam filmi olacak Spider-Man: Across the Spider-Verse'ten yepyeni fragman geldi. Fragman, bizi yeni filmde oldukça heyecan verici şeylerin beklediğini ortaya koydu.

2018’de vizyona giren ve çığır açıcı animasyonuyla tüm dünyada başarı yakalayarak ödüller toplayan Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün devam filmi olacak Spider-Man: Across the Spider-Verse 2023 yılının en çok beklenen filmleri arasında yer alıyor. Miles Morales kimliğine sahip Spider-Man’e odaklanan yapımdan görseller de paylaşılmıştı.

Bugün ise hayranları film için daha da heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Sony, önümüzdeki aylarda vizyona girecek Spider-Man: Across the Spider-Verse’ün yeni fragmanını bizlerle buluşturdu.

Yeni Spider-Man: Across the Spider-Verse fragmanı:

Daha önce paylaşılan fragmanlar:

Fragman, bu bölümde de hayranların ağzını açık bırakacak olayların yaşanacağını ortaya koyuyor. Görsel bir şölenin bizleri beklediğini ortaya koyan görüntülerde Miles Morales’in çoklu evrenlerde yolculuğunu görürken yine farklı evrenlerden birçok farklı örümcek insanı görmek bizi heyecanlandırıyor. Bunun yanı sıra Insomniac'ın başarılı oyunu Marvel's Spider-Man'deki Spider-Man'in de yapımda yer alacağı fragmanlarda görülüyor.

Spider-Man: Across the Spider-Verse konusu:

Miles Morales’in Oscar ödüllü Spider-Verse hikayesinin yeni bölümüyle geri döndüğünü belirtirken, yapımda Spider-Man’in Gwen Stacy ile tekrar bir araya geldikten sonra çoklu evrenlerde diğer örümcek insanlar ile karşılaşmasını ve daha önce gördüklerinden çok daha güçlü bir kötüyle yüzleşmek zorunda kalmasını göreceğiz.

Yapımın iki bölümden oluşacağını, filmin ikinci bölümünün de 2024 yılında vizyona gireceğini ekleyelim.

Spider-Man: Across the Spider-Verse kadrosu:

Spider-Man: Across the Spider-Verse’ün yönetmen koltuğunda Joaquim Dos Santos, Kemp Powers ve Justin K. Thompson oturuyor. Seslendirmen kadrosunda ise Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Brian Tyree Henry’i görüyoruz.

Spider-Man: Across the Spider-Verse vizyon tarihi:

Spider-Man: Across the Spider-Verse, 1 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek.

15
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
1
0