Steam’de Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oynayabileceğiniz Oyun: Squad

9
2
0
0
0
Oyunseverlerin uğrak noktalarından bir tanesi olan Steam, normal fiyatı 80 TL olan Squad isimli oyunu hafta sonu boyunca ücretsiz yaptı. Ayrıca oyun, pazartesi gününe kadar yüzde 50 indirimle satılacak.

Valve'ın oyun platformu Steam, sık sık yeni kampanyalarla oyunseverlerin dikkatini çekmeye çalışıyor. Kimi zaman oyunlara büyük çapta indirim uygulayan platform, kimi zamansa oyunları kısa süreliğine ücretsiz yapıyor ve bu oyunların deneyimlenmesine imkan sağlıyor. Eğer bir de kısa süreliğine ücretsiz olan oyunlara indirim uygulandı mı, oyunseverler için çok büyük bir avantaj oluyor.

Steam şimdi, ilk kez 2015 yılında piyasaya sürülen ve hala çok ciddi bir oyuncu kitlesi bulunan bir oyunu hem hafta sonu için ücretsiz yaptı hem de oyunu beğenen oyunseverlerin satın almalarını teşvik etmek amacıyla yüzde 50 oranında indirim uyguladı. Bu kapsamda normal fiyatı 80 TL olan Squad, hem hafta sonu boyunca ücretsiz hem de yüzde 50 indirimle satın alınabilir.

steam

Squad, 50 kişilik takımlardan oluşan bir muharebe oyunu. Rakip takımı alt etmeye çalışıyorsunuz ve bunu yapmak için ciddi bir strateji uygulamanız gerekiyor. Battlefield ve Call of Duty gibi oyunları seven takipçilerimiz için iyi bir alternatif olabilecek Squad, silah ve araç çeşitliliğiyle de dikkatlerden kaçmıyor.

Eğer aksiyon dolu bu oyunu ücretsiz olarak deneyimlemek istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor çünkü oyun, sadece iki günlüğüne ücretsiz oldu. Oyunun indirim kapsamı içinse sadece 3 gün veriliyor. 29 Temmuz'da indirim sona erecek.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-weekend---squad/
9
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
0
0
0