Toplam Fiyatı 63 Lira Olan Oyunlar, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

50
10
6
1
1
Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun dağıtan Epic Games Store, bu hafta iki muhteşem oyun veriyor. Epic Games Store kullanıcısıysanız Moonlighter ve This War of Mine oyunlarını ücretsiz bir şekilde edinebilirsiniz.

Her hafta kullanıcılarına dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından söz ettiren Epic Games Store, bu hafta daha da konuşulacak. Epic Games Store, bu hafta ve önümüzdeki hafta ikişer oyun dağıtacak. Bu haftanın bedava oyunları ise Moonlighter ve This War of Mine.

Bu iki oyun birbirinden çok farklı temalara sahip ancak ikisi de henüz oynamamış olanlar için indirmeye değer. Moonlighter, her gün köylülere mal satan bir dükkan sahibini oynadığınız RPG tabanlı bir oyun. Oyuna bağlanmanızı sağlayan asıl nokta ise dükkanınızda sunduğunuz ürünleri toplamak için her gece zindana yapacağınız aksiyon dolu yolculuklar.

Moonlighter Epic Games Store

Moonlighter’ın ürün toplamak için savaştığınız aksiyon dolu geceleri, oyunun başarısında büyük pay sahibi. Oyunu Epic Games Store'dan indirdikten sonra beğenirseniz iyi bir haberimiz var. Birkaç gün önce oyunun Between Dimensions adında yeni bir ek paketi çıktı. 13,50 TL fiyat etiketine sahip bu DLC ile keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Diğer oyun This War of Mine, Moonlighter’dan çok daha ünlü. This War of Mine’da, etraflarında hırçın bir savaş dönerken hayatta kalmaya çalışan bir sivil insan topluluğunu oynayacaksınız. Birincil göreviniz bir sığınağın yönetimi ve herkesin korunmasını, beslenmesini ve ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamak. This War of Mine’da yapmak zorunda olduğunuz zorlu seçimler, hayatta kalma türünü bir başka açıdan ele alıyor. Yani etkileyici bir oyun arıyorsanız bu oyun, tam size göre.

This War of Mine Epic Games Store

This War of Mine ve Moonlighter 2 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak. Epic Games Store'da ücretsiz olarak dağıtılan oyunların sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/epic-games-store-doubles-up-on-free-games-this-week-25585283/
50
10
6
1
1
Emoji İle Tepki Ver
50
10
6
1
1