Steam Fiyatı 32 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

59
6
5
3
1
Yaklaşık bir ay önce piyasaya sürülen ve şu an için erken erişimde olan "Drone Strike Force" isimli bir oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu. IGN tarafından ücretsiz olarak sunulan oyun, Steam kütüphanesine eklenebiliyor.

Webtekno ekibi olarak, sevgili takipçilerimizin ücretsiz oyun fırsatlarından hoşlandığının farkındayız. Bu yüzden de sizler için kısa süreliğine ücretsiz olan oyunların araştırmasını yapıyor ve paylaşıyoruz. 

Aslına bakacak olursak ücretsiz oyun fırsatları, oyunseverlerin daima ilgi odağında olmuştur. Üstelik bu fırsatlar, ücretsiz olarak sunulan oyun, Steam kütüphanesine eklendiği zaman daha da hoş oluyor. Şimdi ki fırsat sayesinde de almış olduğunuz kodu Steam üzerinden aktif edebilecek, oyuna Steam üzerinden erişebileceksiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, Steam fiyatı 32 TL olan "Drone Strike Force" isimli oyuna nasıl ücretsiz olarak sahip olacağınıza bakalım.

Drone Strike Force

Yaklaşık bir ay önce piyasaya sürülen Drone Strike Force, henüz erken erişim aşamasında. Oyuna daha şimdiden, hem de ücretsiz olarak sahip olmanız, Drone Strike Force'un ilerleyen dönemlerde popüler olması halinde size avantaj sağlayacaktır. 

Oyun, isminden de anlaşılabileceği üzere hayatımızda son birkaç yıldır yer etmiş olan drone'ların savaşını konu ediniyor. Üstelik oyunun çevrimiçi yapısı, daima farklı kişilerle karşı karşıya geleceğinizin ve rakiplerin kimi zaman sizleri zorlayabileceğinin de bir göstergesi.

Drone Strike Force'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • İlk olarak burada bulunan bağlantıyı kullanarak 1996 yılından beri oyun sektörü üzerinde aktif olarak hizmet veren IGN'nin internet sitesine erişin ve kendinize yeni bir üyelik oluşturun. (Daha önceden oluşturduğunuz bir hesabınız varsa o hesaba da giriş yapabilirsiniz.)
  • Sayfanın sağ üst kısmında yer alan kırmızı renkli "Sign In" butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda karşınıza yeni bir pencere çıkıyor. Üyelik bilgilerinizi buraya girebileceğiniz gibi aynı pencere üzerinde yer alan "Register" butonuna tıkladığınızdaysa yeni bir üyelik oluşturabilirsiniz.
  • Üyelik ve sisteme giriş işlemlerini tamamladıktan sonra, az önce "Sign In" yazılı olan butonun olduğu kısmın değiştiğini göreceksiniz. Bu kısım şöyle görünüyor olacak;

IGN

  • Bu menüde yer alan "Game Keys" isimli alt menüye tıklayın. Yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  • Yönlendirildiğiniz sayfada Drone Strike Force'un ücretsiz olarak sunulduğu bir görüntüyle karşılaşacaksınız. Bu kısım şöyle görünüyor olacak;

Drone Strike Force

  • Kırmızı renkli "Get Key" yazan butona tıklayın. Burada dikkat etmeniz gereken bir nokta bulunuyor. Galiba sistem tam olarak doğru bir şekilde çalışmıyor ve bazen aynı sayfaya yeniden yönlendiriliyorsunuz. Böyle bir durumda yapmanız gereken şey yeniden tıklamak. Birkaç denemenin ardından oyunu Steam üzerinden etkinleştirebileceğiniz kodun gösterildiği bir bölüm karşınıza çıkacak ve şöyle görünecek;

Drone Strike Force Etkinleştirme Kodu

  • Yazan kodu kopyaladığınız takdirde, Drone Strike Force'u Steam üzerinden etkinleştirmek için hazırsınız demektir. Dilerseniz şimdi de Steam üzerinden yapmanız gerekenlere bakalım.

Drone Strike Force'u Steam üzerinden etkinleştirmek için yapmanız gerekenler

  • Steam programını çalıştırın ve üst kısımda bulunan menülerden "Oyunlar"ı seçin.
  • Oyunlar menüsünün altından "Steam'de Ürün Etkinleştir" alt menüsüne tıklayın.
  • Karşınıza çıkan bilgilendirme metnini "İleri" diyerek atlayın. Herhangi bir onay kutusuyla karşılaşırsanız "Kabul Ediyorum" seçeneğine tıklayın.

Steam ürün etkinleştirme

  • Ürün kodunu girmeniz gereken ekran, yukarıdaki gibi görünecek. IGN'nin düzenlediği kampanya kapsamında kopyalamış olduğunuz kodu buraya yapıştırın ve "İleri" seçeneğine tıklayın.
  • Artık indirme işlemi için hazırsınız demektir. Drone Strike Force, an itibarıyla Steam kütüphanenize eklenmiş olacak.

Drone Strike Force

Başka bir ücretsiz oyun fırsatıyla karşınızda olmak üzere, iyi oyunlar.

Kaynak : https://gg.deals/freebie/free-drone-strike-force/
59
6
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
59
6
5
3
1