Steam Fiyatı 49 TL olan Oyun, Epic Games'te Ücretsiz Oldu

37
5
3
3
2
Epic Games Store, Steam karşısında elini güçlendirmek ve kullanıcı çekmek için hayata geçirdiği her hafta ücretsiz oyun politikasına son hız devam ediyor. Mağazanın bu hafta Metro 2033’ten sonra verdiği oyun Everything oldu.

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar kampanyasına son hızıyla devam ediyor. Mağaza bu hafta David OReilly tarafından geliştirilen ve yayınlanan, 2017 yılında çıkışını yapan, tek kişilik bir simülasyonu olan Everything’i oyunculara sunuyor.

Oyunun mağazada yer alan tanıtım yazısı ise şöyle:

Everything; hayvanlardan gezegenlere, galaksilerden çok daha fazlasına kadar gözünüzün gördüğü her şeye dönüşebileceğiniz destansı, ödüllü bir gerçeklik simülasyonu oyunudur. Dış ve iç uzay arasında yolculuk edin ve zorunlu hedefler, puanlar ya da tamamlamanız gereken görevler olmaksızın bu geniş, her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu evreni keşfe çıkın. Everything, tabiatın sistemlerinin Evrendeki her şeyin bakış açısından görülebildiği yöntemsel, yapay zekâ odaklı bir simülasyondur.”

Oyunun minimum sistem gereksinimleri:

Everything

İşletim sistemi: Windows 7 64 bit SP1 veya Windows 8

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 (2*1866) veya eşdeğeri

Bellek: 2 GB RAM

Grafik kartı: GeForce 7600 GS (512 MB) veya eşdeğeri

Depolama: 2 GB

DirectX: 11

Oyunu nasıl edinebilirsiniz?

İlk olarak buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store mağazasına gidebilirsiniz. Daha sonra Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Eğer ki hesabınız yoksa gerekli bilgileri girerek hesap oluşturabilir ya da Facebook, Google, Nintendo, PlayStation veya Xbox hesabınızla giriş yapabilirsiniz.

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra oyunun mağazasındaki sayfasına gitmeniz gerekiyor. Oyunun sayfasına girince sağ tarafta yer alan “Al” butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu butona tıkladıktan sonra oyunun sipariş sayfasına ulaşacaksınız. Bu sayfada sağ alt tarafta yer alan “Siparişi Ver” butonuna tıkladıktan sonra oyun Epic Games hesabınıza eklenecektir.

Gerçekleştirdiğiniz bu işlemlerden sonra Epic Games başlatıcısını indirerek oyunu bilgisayarınıza kurabilir ve oyununuzun keyfini çıkartabilirsiniz. İyi oyunlar.

Kaynak : https://www.epicgames.com/store/tr/product/everything/home
37
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
37
5
3
3
2