Super Smash Bros. Ultimate'in İlk Karakter DLC Paketi Yayımlandı

5
1
1
0
0
Nintendo Switch oyunu Super Smash Bros. Ultimate, içerisinde birçok özelliği barındıran DLC paketi güncellemesini almaya başladı.

Nintendo Swtich için yayımlanan Super Smash Bros. Ultimate; dövüşçüler, aşamalar, Super Builder modu, yeni video düzenleme özelliği ve daha fazlasını içeren bir DLC güncellemesi almaya başladı.

Smash Ultimate’e Persona 5’ten Joker karakterinin geleceği biliniyordu ancak salı günü yapılan açıklamayla bu karakterin hareket özelliklerinin ne olacağı da belli oldu. Joker’in uzun mesafeli saldırılar için silahı, yakın mesafeli saldırılar için bıçağı ve birkaç büyü hamlesi bulunuyor. Bunların haricinde iyileşme için de kancası bulunuyor.

Savunma kısmında ise Joker, hasar aldığında Rebellion Gauge can barını dolduracak ya da bunu saldırıları durdurmak için kullanabilecek. Tam doluma ulaştığındaysa Arsene karakteri ortaya çıkacak ki bu karakter daha fazla hasar verme konusunda oyunculara oldukça yardımcı olacak.

Joker’in yanı sıra Smash Ultimate, Persona’dan ilham alınan yeni Memento aşamasını da duyurdu. Bu aşamada arkada çalan müziğe göre renkler de değişecek.

Yayımlanan DLC paketi şu an 5,99 dolara satın alınabilir durumda. Bunun haricinde oyuncular, isterlerse Wednesday adlı yeni içeriği ve önümüzdeki dört DLC’de gelecek olan dövüşçüleri (dövüşçüler DLC’ler çıktıkça eklenecek) edinebilecekleri 'All Challengers Pack DLC’sini 29,99 dolara satın alabilirler.

DLC’ler haricinde ücretsiz 3.0 güncellemesi ile birlikte oyuna 'Stage Builder' özelliği de eklendi. Stage Builder ile birlikte oyuncular, birçok özelleştirme seçeneği sayesinde kendi bölümlerini oluşturabilecek. Ayrıca Stage Builder sadece iki boyut arasında sıkışmış konumda da değil. Oyuncular, arka planı ve ön planı da kendileri oluşturabilecekler.

Oyuncular tarafından oluşturulan bölümler, çevrimiçi olarak paylaşılabilecek ve indirilebilecek. Bölüm tasarımını yapan kişinin işlerini beğendiyseniz onu takip edebilecek ve oluşturduğu yeni içeriklerden haberdar olabileceksiniz. Ayrıca oyuna gelen video düzenleme özelliğiyle birlikte oyuncular kendi videolarını oluşturabilecek ve bunları çevrimiçi olarak paylaşabilecekler.

Kaynak : https://mashable.com/article/super-smash-bros-ultimate-version-3-0/
5
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
0
0