Supernatural'ın Yıldızı Sam, Karıştığı Kavganın Ardından Tutuklandı

23
21
15
3
2
Supernatural'ın yıldızlarından Jared Padalecki, eğlenmek için gittiği Stereotype adlı bir eğlence kulübünde kavgaya karıştı ve kısa süre sonra tutuklandı. Alkolü fazla kaçıran Padalecki, iki kişiyi darp etmekle suçlandı.

Supernatural'ın yıldızlarından Jared Padalecki, dizide oynadığı Sam Winchester karakterini aratmıyor. Padalecki, Pazar sabahı Austin, Teksas'ta Stereotype adlı bir eğlence kulübünden ayrıldıktan kısa bir süre sonra tutuklandı. Sevilen oyuncunun iki saldırı olayına karıştığı ve alkol zehirlenmesi yaşadığı bildirildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre Padalecki, mekanda tartışma yaşadığı barmenin yüzüne yumruk attı ve ardından gelen genel müdürle de tartışarak darp etti. Yaşanan boğuşmanın ardından bir arkadaşı, ünlü oyuncuyu sakinleştirmek için onu dışarı çıkardı. Daha sonra Padalecki, kendisini zaptetmeye çalışan memurlara bir tomar para gösterdi.

padalecki tutuklanma anı

Padalecki'nin işlediği her bir suç için 5 bin dolar olmak üzere toplam 15.000 dolar para cezasına çarptırıldığı bildiriliyor. Oyuncunun serbest bırakılıp bırakılmadığı belli değil ve temsilcisi henüz olaya dair yorum yapmadı.

Oyuncunun mekanın açılışını Instagram hesabından daha önce duyurduğu ve bir süredir Stereotip'in müdavimlerinden biri olduğu biliniyor. Hatta aktörün 90'lar temalı eğlence kulübünün yatırımcısı veya sahibi olduğunu iddia ediliyor. Gece kulübü nostaljik bir konsepte ve video DJ'leriyle canlı müzik içeren bir konsepte sahip.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/10/27/supernatural-sam-winchester-jared-padalecki-arrest-austin-tx-assault/
23
21
15
3
2
Emoji İle Tepki Ver
23
21
15
3
2