XCOM Long War Modu Geliştiricilerinden Terra Invicta’nın İlk Fragmanı Yayınlandı

7
0
0
0
0
XCOM oyunun oldukça beğenilen Long War ve Long War 2 modlarının geliştiricisi olan ekip, ilk oyunları Terra Invicta’yı duyurdu ve bir fragman paylaştı.

XCOM için Long War ve Long War 2 gibi iki çok beğenilen oyun modunu geliştiren ekip, 2015 yılında kendi stüdyolarını oluşturdular. Pavonis Interactive isimli ekip şimdi ise ilk oyununu duyurdu ve oyundan bir fragman yayınladı. Terra Invicta isimli oyun, şirketin kurulmasından dört yıl sonra şirketin yaptığı ilk strateji oyunu olacak.

Oyunun hikayesi:

terra incivta'dan ilk fragman geldi

Terra Invicta’da, dış güneş sistemine yabancı bir güç düşmanca geliyor ve savaşa hazırlanıyor. İnsanlık bu yabancı güce nasıl cevap vereceği konusunda ve kendi aralarındaki meselelerden dolayı iki gruba ayrılmış durumda. Bu gruplardan birisini seçerek direnişi kontrol edecek ve hedefiniz olan yabancı güçlerin istilasını durdurmayı başarmaya çalışacaksınız. Bu istilayı ister savaşarak isterse de pazarlık yaparak durdurmak mümkün. Direnişin komutanı olarak dünyadaki değişen jeopolitik iklime de cevap vermek gerekirken, dünyanın en iyi bilim insanlarından, iş insanlarından ve askeri liderlerden oluşan bir konsey oluşturmak da bizim görevimiz olacak.

Terra Invicta

Terra Invicta’da sadece gezegenimizle sınırlı kalmayacağız. Güneş sisteminin geniş bir haritasını barındıran oyunda, sınırları genişletmek, kaynakları çoğaltmak ve madencilik kolonileri oluşturmak için diğer gezegenleri ele geçirebileceğiz. Fragmanda görüldüğü üzere, alan istasyonları inşa etmek oldukça tatmin edici ve ayrıntılı olacak. Oyunun yapımcılarından Devs, gezegenler arası savaş gemilerini hem insanlara hem de yabancı güçlere karşı savaşta kullanabileceğimizi söylüyor. Ancak Devs, savaş sisteminin ne kadar ayrıntılı olacağı ile bilgileri henüz oyuncularla paylaşmadı.

Oyunun resmi çıkış tarihi henüz net olarak bilinmiyor ama Pavonis Interactive adlı dev ekip, Kickstarter üzerinden bir fon toplama etkinliğinin yakın bir tarihte başlayacağını söylüyor.

Terra Invicta'nın yayınlanan ilk fragmanı:

Kaynak : https://www.pcgamer.com/terra-invicta-the-strategy-game-from-xcoms-long-war-modders-gets-first-trailer/
7
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
0
0
0
0