Conjuring 4 Geliyor! İzleyenleri Gecelerce Uykusuz Bırakan Serisinin Yeni Filminden İlk Detaylar Açıklandı

14
2
1
1
0
Türkçeye nedense ‘Korku Seansı’ diye çevrilen, korku türünün belki de en popüler filmlerinden biri olan The Conjuring serisinin 4. filminin yapım aşamasında olduğu resmen onaylandı!

Korku filmi denilince ilk akla gelen filmlerden biri olan The Conjuring (Korku Seansı) serisini bilmeyen kaldıysa, artık bilin lütfen. Hatta ilk 3 filmi şimdiden izlemeye başlayın zira The Conjuring’in 4. filmi resmen geliyor!

The Hollywood Reporter’ın özel haberine göre tüm The Conjuring filmlerinin arkasındaki yapımcı James Wan ve Peter Safran, 4. film için ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ filminin yazarı David Leslie Johnson-McGoldrik ile çalışmalara başladı bile.

The Conjuring 4’ten ne bekleyebiliriz?

Eğer konuyu hiç bilmiyorsanız, “Aquaman’i yazmış adam neden korku filmi yazarlığına getiriliyor?” diye soruyor olabilirsiniz. Ancak kendisinin daha önce Evdeki Düşman serilerini ve The Conjuring’in son 2 filmini yazmış kişi olduğunu söylememiz, bu soruya yanıt olacaktır. Bu filmlerin gişesinden bahsetmemize gerek bile yok. Dolayısıyla The Conjuring 4’ün her zamanki gibi, hatta belki daha korkunç olacağını söyleyebiliriz.

“İlk üç filmde Ed ve Lorraine Warren’ın hikâyelerini bitiremediler mi? Baymadı mı?” diye de soruyor olabilirsiniz. Burada şöyle bir nokta var ki, filmin konusu henüz belli olmadı. Bundan mütevellit bu sefer Ed ve Lorraine’in yan karakter olduğu bir hikâye de izleyebiliriz.

Sizin The Conjuring 4’ten beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/the-conjuring-4-in-the-works-at-new-line-cast-1235246396/
14
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
0