Winnie the Pooh'un Korku Filminden İlk Tanıtım Fragmanı Geldi: Hem Absürt Hem de Korkunç! [Video]

12
6
3
0
0
Winnie the Pooh'un Korku Filminden İlk Tanıtım Fragmanı Geldi: Hem Absürt Hem de Korkunç! [Video]
Bu yıl vizyona girecek ve çocukluğumuzun sevimli kahramanları Winnie the Pooh ve Piglett'i birer caniye çevirecek olan Winnie the Pooh: Blood and Honey filminden ilk tanıtım fragmanı geldi.

Pek çok kişinin çocukluğunda sevimli bir kahraman olarak tanıdığı Winnie the Pooh, 100 Acre Ormanı'nda yaşayan ve Christopher Robin adlı bir çocukla arkadaşlık eden bir karakterdir. Bu karakterin hakları çok uzun süredir Disney'de olsa da, bu yıl telif haklarının süresi dolmuş ve kamu mülkü haline gelmişti. Yani isteyen herkes Winnie the Pooh'u kullanabilecekti.

Bu durumdan faydalanan ilk isimlerden biri olan yönetmen Rhys Waterfield, Winnie the Pooh ve Piglett'in yer aldığı korku filmi Winnie the Pooh: Blood and Honey'i duyurmuştu. Filmden ilk tanıtım fragmanı da geldi.

Christopher Robin okumasın mı?

Fragmanda da görüldüğü üzere olayların temelinde Christopher Robin'in artık büyüyüp üniversite eğitimi için evinden ayrılmakta olduğunu görüyoruz. Robin'in ayrılmasının ardından insan dostlarının etkisinden uzaklaşan Winnie ve Piglett, daha vahşi bir yapıya bürünüyor. 

Filmin yönetmeni, yaptığı açıklamarda yapımın tonunun hem ana fikrin absürtlüğüne uygun hem de gerçekçi bir korku deneyimi yaratmaya müsait olacağını söylüyor. Waterfield, "Böyle bir film yapmak istediğinizde -ki gerçekten tuhaf bir konsept- hiçbir şeyin korkunç olmadığı ve gerçekte sadece utanç verici olduğu, aptalca olduğu bir yola girmeniz çok kolay. Biz ikisinin arası bir şey yapmak istedik." ifadelerini kullandı. 

Waterfield aynı zamanda filmin yapımcılığını da Scott Jeffrey ile paylaşıyor. İkilinin stüdyosu olan Jagged Edge Productions tarafından yapılan filmin dağıtımını ise ITN Studios üstlenecek. Film yılın ilerleyen döneminde vizyonda olacak.

Kaynak : variety.com/2022/film/news/winnie-the-pooh-blood-and-honey-trailer-1235317175/
12
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
3
0
0