The Last of Us Part II'nin Ön Satışları Spider Man'i Geride Bıraktı

13
3
1
1
0
The Last of Us Part II'nin Ön Satışları Spider Man'i Geride Bıraktı
The Last of Us Part II hakkında yeni bilgiler bu sefer PlaySation CEO'su Jim Ryan'dan geldi. Ryan verdiği bir röportajda, merakla beklenen oyunun lansman öncesi ön satışlarının, PS4'ün göz bebeği Spider Man'i bile geçtiğini söyledi.

The Last of Us Part II, beklenenden daha popüler olacağa benziyor. PlayStation CEO'su Jim Ryan, CNET ile PlayStation 5 hakkında röportaj yaptı. Ancak verdiği bilgiler arasında PS5’ten daha dikkat çekici bir konu oldu; o da, The Last of Us Part II’nin ön satış rakamları. Ryan, Avrupa’da The Last of Us Part II’nin ön satışının Spider-Man'den önde olduğunu söyledi. Spider-Man, PS4’te en çok satın alınan oyun olmuştu. Röportajı yapan muhabir Ian Sherr, bu bilgileri Twitter’da duyurdu.

The Last of Us Part II, 19 Haziran’da yalnızca PlayStation 4'te kullanıma sunulacak. Ön sipariş rakamları iyi gitse de, geçtiğimiz günlerde oynanış videosu yayınlanan The Last of Us Part II’nin gerektirdiği depolama alanı hayranları biraz üzecek gibi duruyor. Reddit’te ortaya atılan bir iddiaya göre oyunun boyutu 78,3 GB olacak.

PlayStation 4 konsolunun en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan The Last of Us Part II’nin çıkmasına artık çok az bir süre kaldı. 19 Haziran tarihinde uzun süredir merakla bekleyen hayranlarıyla buluşacak oyunla ilgili öğrendiklerimiz ise her geçen gün artıyor.

Geçtiğimiz günlerde The Last of Us Part II’den 24 dakikalık bir oynanış videosunun yayınlandığını sizlere aktarmıştık. Oyuncular tarafından oldukça beğenilen oynanış videosunda dikkat çeken noktalardan bir tanesi de oldukça gerçekçi ölüm sahneleriydi. Ancak devam oyununda canınızı acıtacak tek şey bu sahneler olmayacak, oyunun PlayStation’ınızda kapladığı alan da canınızı birazcık yakacak.

Bir Reddit kullanıcısının ortaya attığı iddiaya göre The Last of Us Part II’nin yükleme boyutu 78,3 GB olacak. Bu, yüklemenin ham hâli, yani gönderilecek herhangi bir ilk gün yamasıyla birlikte oyunun kapladığı alan daha da artabilir. Oyun için 100 GB’lık bir boş depolama alanının gerekeceği iddia ediliyor.

Kaynak : https://gamingbolt.com/the-last-of-us-part-2-pre-orders-ahead-of-spider-mans-numbers-in-europe-at-same-time
13
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
1
0