The Walking Dead'in Kafa Karıştıran Sırrı(!) Açıklandı: 11 Yılda Neden Sadece Birkaç Karakter Öldü?

11
5
3
2
0
The Walking Dead yapımcısı Angela Kang, dizide neden genel olarak az karakterin öldüğünü açıkladı. Oysa ki dizinin uyarlandığı çizgi romanda, bu durum çok daha farklıydı.

İlk kez 2010 yılında tanıştığımız ve 11 yıllık yayın hayatı boyunca dizi tarihine damgasını vurmayı başaran The Walking Dead dizisi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dizinin yapımcısı Angela Kang, Insider'a verdiği röportajda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

The Walking Dead, en basit anlatımıyla bir zombi dizisiydi. Ancak 11 sezon boyunca ölen karakterlerin sayısı, pek de fazla değildi. İşte Angela Kang da olarak bu konuya parmak bastı. Dizi sorumlusu, neden böyle bir durum yaşandığını açıkladı.

The Walking Dead'deki ölümler neden azdı? [SPOİLER İÇERİR!]

The Walking Dead

Sadece dizide değil dizinin uyarlandığı çizgi romanda da pek çok karakterin hayatta kaldığını söyleyen Angela Kang, "Dizi, katliamlar ve ölümlerle tanınıyor ama ana materyale bakarsanız hikaye aslında ilerliyor. Öbür türlü devamlılığı olan bir şeyi nasıl yaratırsınız?" şeklinde konuştu. Çizgi romanda ana karakterlerin öldürülmesine rağmen kendilerinin böyle bir şey yapmadığını anlatan Kang, "Ana karakterleri çizgi romandaki gibi öldüremeyiz. Bu karakterlerin hikayeleri spinoff'larda devam edecek." ifadelerini kullandı. Bu spinoff'larla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen takipçilerimiz, aşağıdaki haberimize göz atabilir.

Bununla birlikte; The Walking Dead'in sonunun çizgi roman ile aynı olmadığını da belirtelim. Birkaç ay önce yapılan açıklamalara göre çizgi roman, yeni nesil kahramanların yer aldığı bölümle sona eriyordu. Ancak dizide böyle bir şey yaşanmadı. Hatta o dönemler, bu kararın nedeninin yeni spinoff'lar olabileceği konuşuluyordu. 

Kaynak : https://www.insider.com/why-the-walking-dead-finale-didnt-kill-more-characters-2023-1
11
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
11
5
3
2
0