The Walking Dead’in “Bunu Neden Kullanmamışlar?” Dedirtecek Orijinal Sonu Ortaya Çıktı

17
3
2
2
0
On yıldan uzun süredir insanları ekrana kilitleyen The Walking Dead’in planlanan finalinin, ekranlarda gördüğümüz finalden çok daha farklı olduğu ortaya çıktı.

Tam 11 sezondur devam eden The Walking Dead, geçtiğimiz günlerde yaptığı final ile ekranlara veda ederken, onun yerini alacak aynı evrende geçen yeni diziler de duyurulmuştu. Dizinin orijinal sonu tercih edilmiş olsaydı, bu yan seriler muhtemelen olamayacaktı.

Yakın zamanda dizinin sorumlusu olan Angela Kang’ın da açıkladığı üzere normalde dizinin finali farklı olacaktı ancak yapım sürecinde final değişime uğradı. Serinin yayıncıları farklı bir son planlarken, dizinin yapımcılarının sunmuş olduğu orijinal son ise yayınlanmadı.

The Walking Dead, çizgi romanları gibi bitebilirmiş

TWD

Dizi ekibinden gelen bilgilere göre planlanan son, çizgi romanlarda olduğu gibi bir zaman atlamasıyla sona erecek ve yeni nesil kahramanların yer aldığı sahnelerle sonlandırılacaktı. Bu son hem çizgi romanlara gönderme olacak, hem de dizinin hikayesini ilk bölümlerle bağlayacaktı. Açıklama ise şu şekilde: 

“Daryl yola çıktıktan sonra, kamerayı Atlanta’nın dışındaki Parkway Road’a çevirdik -pilot bölümde Rick’in ikonik sahnesinin çekildiği yer. Ön koltuklarında (yirmilerinde) genç bir kadın ve erkek olan, etanolle modifiye edilmiş bir minibüs görecektik. Ve bu sahne boyunca bu kişilerin yetişkin RJ ve Judith olduğunu anlayacağız. Çocukların diğer yetişkin versiyonları arkada - Coco, Gracie, vb. Oradalar, diğer hayatta kalanları kendi topluluklarına götürmek için bekliyorlar. Ebeveynlerinin mirasını devam ettiriyorlar. RJ radyodan konuşurken, konuşmasını “Beni duyabiliyorsanız cevap verin. Ben Rick Grimes.” (Tabii ki adı - ve Rick’in pilotta söylediği replik.) Sonra da hayatta kalan birinin sesiyle bitiriyoruz: “...Merhaba?”

Bu son her ne kadar daha umut verici ve tatminkar olsa da, yayıncılar bu sonu tercih etmedi. Bu durumun sebebinin yeni serilere zemin hazırlamak olduğu kadar, izleyicilerin tanımadıkları karakterlerle son yapılmak istenmemesi olduğu da öne sürülüyor. Sizce planlanan son daha iyi olabilir miydi?

Kaynak : https://screenrant.com/walking-dead-ending-original-scene-details-flash-forward/
17
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
2
0