"The Witcher’ı Game of Thrones ile Karşılaştırmayın"

27
6
4
0
0
Netflix’in kıza zaman sonra izleyicilere sunacağı The Witcher’ın, Game of Thrones’un yerini tutup tutmayacağı tartışmaları serinin hayranları arasında devam ediyor. Dizinin oyuncularından Royce Pierreson, The Witcher’ın Game of Thrones ile karşılaştırılmamasını gerektiğini açıkladı.

The Witcher, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin kaleminden çıkma bir fantastik kurgu serisi. The Witcher, kitaplarının yayınlanmasının ardından geliştirilen oyunu ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı. The Witcher, şimdi de Netflix tarafından dizi haline getiriliyor. 

Henry Cavill’in canavar avcısı Rivialı Geralt’ı canlandıracağı The Witcher için çekimler devam ediyor. Dizi için çekimler devam ederken insanlar, The Witcher’ı istemeden de olsa Game of Thrones’la kıyaslıyorlar. 

the witcher

The Witcher - Game of Thrones karşılaştırmaları devam ederken, The Witcher’da büyücü Istredd’i canlandıracak olan Royce Pierreson, insanlardan iki diziyi karşılaştırmamalarını istedi.

Pierreson, Digital Spy’a verdiği röportajda, “The Witcher’ın kendi dünyası ve evreni var. Daima bu tür karşılaştırmalar da yapılacak. Ama bence The Witcher’ın, insanların görecekleri ve bağlantı kuracakları kendine has karakterleri ve mücadeleleri var” dedi. 

the witcher

Netflix, The Witcher için bir yayın tarihi açıklamadı. Ama dizinin bu yılın sonuna gelmeden yayınlanması bekleniyor. Dizinin yayınlanma tarihinin açıklanmaması, dizi hakkındaki söylentileri durdurmuyor. The Witcher yayınlanmadan önce dizi hakkında başka hangi haberlerle karşılacağımız konusunda biz de merak içerisindeyiz. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/10/06/the-witcher-netflix-release-date-soon-vs-game-of-thrones-netflix/
27
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
6
4
0
0