1 Milyon Takipçili TikTok Fenomeni, Sinema Salonunda Öldürüldü

127
80
21
17
16
19 yaşındaki Anthony Barajas isimli TikTok fenomeni, film izlemek için gittiği sinema salonundan çıkamadı. Joseph Jimenez isimli biri, hem Barajas'ı hem de arkadaşını silahla öldürdü. Katil zanlısının idamı isteniyor.

Yaklaşık 1 milyon takipçi ile TikTok'un ünlü isimlerinden bir tanesi olan "itsanthonymichael" kullanıcı isimli internet fenomeni, ABD'de gittiği bir sinemadan çıkarken vurularak öldürüldü. Gerçek ismi Anthony Barajas olan internet fenomeninin ölümü, takipçilerini yasa boğdu. Katil zanlısının ise idam cezasına çarptırılması bekleniyor.

Anthony Barajas ve arkadaşı Rylee Goodrich, kısa bir süre önce vizyona giren The Forever Purge isimli filmi izlemek için sinemaya gitmişti. Çıkışta ise silahlı saldırıya uğradılar. 18 yaşındaki Goodrich'in olay yerinde öldüğünü açıklayan yetkililer, ağır yaralı olan TikTok fenomenini ise yoğun bakıma alındığını bildirdiler. Ancak Barajas, buradaki yaşam mücadelesini ne yazık ki kaybetti.

Kolluk kuvvetleri, bu cinayete herhangi bir sebep olmadığını açıkladı

Anthony Barajas

Polis memuru Tobias Kouroubacalis tarafından yapılan açıklamalarda, bu cinayetin herhangi bir özel nedenden ötürü işlenmediği ifade edildi. Üstelik katil zanlısı Joseph Jimenez, öldürdüğü kişileri tanımıyordu bile. Kolluk kuvvetleri, yaşanan bu olayı pusu kurmak olarak nitelendirerek, iki cinayetin de zanlısı olan kişinin idam cezasına çarptırılması için çalışıyorlar.

Gözaltına alındıktan sonra vakit kaybetmeden hakim karşısına çıkarılan Joseph Jimenes isimli katil zanlısı, konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı. Onun bu sessizliği, duruşmanın ertelenmesine yol açtı. Tutuklu şekilde yargılanacak olan Jimenes'in avukat tutup tutmadığı bile bilinmezken, talihsiz fenomenin ailesinden sert açıklamalar geldi. Acılı aile, çocuklarını öldüren kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini söyledi.

Kaynak : https://www.theguardian.com/us-news/2021/aug/01/tiktok-star-anthony-barajas-dies-california-movie-theater-shooting
127
80
21
17
16
Emoji İle Tepki Ver
127
80
21
17
16