Vücut Geliştirme Ustası Instagram Fenomeni, Terlemeyi Azaltmak İsterken Hayatını Kaybetti

141
80
17
8
8
23 yaşındaki Instagram fenomeni Odalis Santos Mena, reklamını yaptığı bir operasyon için bıçak altına yattı. Anestezi uzmanı olmayan bir kişi tarafından uyuşturulan talihsiz kadın, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla bir meslek haline gelen fenomenlik, 23 yaşındaki bir kadının daha hayatına mal oldu. Vücut geliştirmeyle ilgilenen ve özellikle de Instagram'da yaptığı vücut geliştirme paylaşımlarıyla bilinen Odalis Santos Mena, reklamını da yaptığı bir operasyon sırasında hayatını kaybetti. Genç fenomenin ölümüyle ilgili soruşturma başlatan polisler, çok çarpıcı bir sonuçla karşılaştılar.

Odalis Santos Mena, bir şirketin koltuk altı terlemesini azaltan bir operasyonunun reklamını yapmıştı. Ünlü fenomenin iddiasına göre bu operasyon, çok basitti ve herhangi bir riski de yoktu. Ancak gerçek hayat, pek de sözleşmedeki gibi olmadı. Anestezi uzmanı olmayan şirket çalışanının Mena'ya uyguladığı uyuşturucu, genç kadının kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesine yol açtı.

Ünlü fenomen, vücut geliştirme yarışmalarına katılıyordu

Odalis Santos Mena

Instagram fenomeni, katıldığı vücut geliştirme yarışmaları ile hayatını sürdüren birisiydi. Genç kadının bu süreçteki en büyük destekçisi ise antrenör ve beslenme uzmanı sevgilisi Victor Gomez Carreno'ydu. Gelen ölüm haberi üzerine açıklama yapan genç adam, "Hayattaki eylemlerin sonsuzlukta yankılanıyor. Seni sonsuza kadar seveceğim, kalbimde hissettiklerimi buraya yazmanın bir anlamı yok, seni seviyorum." ifadelerini kullandı.

Talihsiz kadının başına gelen olay, fenomenlerin en büyük gelir kaynaklarından bir tanesi olan reklam konusunu da tartışmaya açtı. Zira daha önce de buna benzer olaylar yaşanmış, yapılan reklamlar nedeniyle hayatlarını kaybeden fenomenler olmuştu. Ancak bunun önüne nasıl geçileceği ve konuyla ilgili neler yapılabileceği şu an için bilinmiyor.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/fenomen-odalis-santos-mena-hayatini-kaybetti,0aMqVIAn0U6Uc3Y3HAdLjA/8hULMkNggUO4IH8HpGsIcQ
141
80
17
8
8
Emoji İle Tepki Ver
141
80
17
8
8