TOGG, Yerli Otomobilin Fiyatına Dair Tüm İddiaları Yalanladı ve Tarih Verdi

82
33
15
3
2
TOGG, bir süredir gündemde olan yerli otomobil fiyatı hakkında resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Açıklanan fiyatların gerçeği yansıtmadığını söyleyen şirket, açıklamanın da 2022’den önce yapılmayacağını belirtti.

Türkiye’nin önümüzdeki yıllarda çıkacak yerli otomobili TOGG için şu sıralar fabrika inşaatı devam ediyor. 2022’de üretim bandından inmesi beklenen otomobil ile ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de fiyatı. Fatih Altaylı’nın yazı köşesinde yaptığı açıklama ve atılan pek çok iddiaya göre 18 ay içerisinde tamamlanacak yerli otomobilin baz fiyatı 25 bin dolar seviyelerinde olacaktı. İyi bir TOGG’a sahip olmak isteyenlerin ise 30 - 35 bin dolar arasında bir ücret ödemesi gerekecekti. 

Bu paylaşımın ardından pek çok farklı yerde TOGG’un fiyatıyla ilgili haberler çıkmaya başladı. Bu haberlere bir açıklık getirmek isteyen TOGG ise resmi Twitter hesabından gündeme ilişkin bir açıklama yaptı.

TOGG’un yaptığı açıklama:

Türkiye’nin Otomobili resmi Twitter sayfasından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin Otomobili’nin fiyatlarını kim açıkladı bilmiyoruz ama biz açıklamadık. Üstelik 2022’den önce de açıklamamız mümkün değil” ifadeleri yer aldı. “Lütfen bu türden haberlere itibar etmeyiniz” diyen TOGG, “Heyecan yaratacak gelişmeler ve daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz” şeklinde açıklama yaptı. 

TOGG’un resmi Twitter hesabı Türkiye’nin Otomobili’nden yapılan paylaşımdan yola çıkarak görüyoruz ki yerli otomobilin fiyatı 2022’ye kadar açıklanmayacak. Şu anda açıklanan fiyatların gerçekleri yansıtmadığını söyleyen TOGG, firmadan gelecek resmi açıklamayı beklememizi istiyor. Duyurulacak fiyatın 2022’nin ekonomik koşulları ve pek çok diğer etkene göre şekilleneceği öngörülüyor. Peki sizce yerli otomobiller kaç TL’den satışa sunulacak? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://twitter.com/TOGG2022/status/1293609788509757440
82
33
15
3
2
Emoji İle Tepki Ver
82
33
15
3
2