33 Yıl Sonra Gelen Devam Filmi Top Gun: Maverick’in İlk Fragmanı Yayınlandı

17
3
2
1
0
Top Gun filminin ikinci filmi Top Gun: Maverick'in fragmanı, Comic-Con International panelinde ortaya çıktı. Tom Cruise'un başrolünü oynadığı havacılık filmi, fragmanıyla birlikte orijinal hayranlar için çıtayı göklere çıkardı.

Edward Furlong'un John Conner olarak dönüşü, Paramount Pictures'ın Comic-Con International için hazırladığı tek sürpriz olmadı. Sunum sırasında haberleri aktaran Tom Cruise, Top Gun: Maverick'in de ilk fragmanını izleyicilere aktardı.

Ed Harris'i Tom Cruise'un oynadığı karakter Pete 'Maverick' Mitchell'den bahsettiği görüntülerle başlayan fragman, asıl bombayı da bıraktı. Mitchell'in uzun yıllardır yakaladığı başarılar ve 30 yılı aşkın hizmetinden sonra pilotun hâlâ yalnızca kaptan olduğunu öğreniyoruz. Burada da işin asıl gizemli kısmı başlıyor.

top gun

Top Gun hayranlarını fazlasıyla memnun edecek atış sahneleriyle devam eden fragman, Maverick'te görmesek gözlerimizin arayacağı deri ceket ve gözlüklerin yanı sıra bir voleybol sahnesi ve bolca savaş uçağını içeriyor.

Tom Cruise, Comic-Con'da filmde görülen her şeyin gerçek olduğunu aktardı. Filmdeki gerçekliği tam olarak aktarmak için Top Gun: Maverick ekibinin askeriyle birlikte çalıştığı ve uçak sahnelerinin gerçek olduğu da belirtildi. Başka bir deyişle filmde Tom Cruise'u kabinde gördüğünüz zaman gördüklerinizin gerçek olduğunu söyleyebiliriz.

top gun maverick

Uzun zamandır beklenen Top Gun'ın yeni filmi, sahnelerin ardında son teknolojiyi de barındırıyor. Mad Men'in yıldızı Jon Hamm, filmin 6K çözünürlükte çekildiğini, başka bir deyişle 'son derece yüksek çözünürlüklü' olduğunu belirtti.

Top Gun: Maverick, insansız hava araçlarının pilotların yerini almaya başladığı bir dünyada Maverick'in çektiği zorluklara odaklanacak. Tüm bunların yanı sıra Tom Cruise'a ek olarak Miles Teller da ilk filmde Maverick'in dostu olan Goose'un oğlunu oynayacak. Top Gun yıldızı Val Kilmer ise Maverick'in rakibi Iceman'i canlandıracak. Jon Hamm ve Jennifer Connelly ise yeni karakterlere hayat verecek.

tom cruise

Orijinal Top Gun filminde, Maverick'in prestijli askeri okul Naval Fighter Weapons School'daki hikayesi aktarılmıştı. Hikayenin tekrardan farklı bir bakış açısıyla ele alınacağı film 26 Haziran 2020 tarihinde beyaz perdede gösterime girecek. Filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/movies/top-gun-maverick-trailer-comic-con-surprise/
17
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
1
0