IT: Chapter 2'nin Fragmanı Comic-Con’da Gösterildi

18
2
0
0
0
Stephen King’in kitabından uyarlanan IT adlı yapımın devam filminde, yolumuz bir kez daha Derry, Maine’e düşüyor. Yeni filmden ilk fragman, San Diego Comic Con’da yayınlandı.

Stephen King’in pek çok eseri gibi sinemaya uyarlanan IT de vizyona girdiği dönemde büyük ilgi görmüştü. Daha sonra yeniden çekilerek modern hale getirilen film, gişede elde ettiği başarı ve eleştirmenlerden aldığı olumlu yorumlarla yapımcılarının yüzünü güldürdü. Şimdi o yapımın devamı olarak IT: Chapter Two adlı yapım vizyona girecek. Filmin fragmanı, San Diego Comic Con (SDCC)’de yayınlandı. 

İlk filmde bir şekilde Pennywise’dan paçayı sıyırmayı başaran çocuklar, ikinci filmle birlikte Derry, Maine’e geri dönüyorlar. Filmde, Beverly Marsh rolünde Jessica Chastain’i, Bill Denbrough rolünde James McAvoy’u, Richie Tozier rolünde Bill Hader’i, Mike Hanlon olarak Isaiah Mustafa’yı, Stanley Uris olarak Andy Bean’i, Ben Hanscom rolünde Jay Ryan’ı ve Eddie Kaspbark rolünde de James Ransone’u göreceğiz. Ayrıca “Losers Club (Kaybedenler kulübü)” üyelerinin genç hallerini ve Bill Skarsgard’ın Pennywise karakterini bir kez daha göreceğiz 

korku filmi

Bill Skarsgard, Pennywise hakkında yaptığı açıklamada, karakterinin fiziksel anlamda değişmediğini söylerken, bu defa tek bir hedefe odaklanmayacağını söylüyor. Skarsgard, son filmde Pennywise’ın kendisinin ilk defa korkuyu öğrendiğini ve bunun karakteri şok ettiğini belirtiyor.

 

Yeni fragmanda çocukların hayatlarındaki değişimleri ve Pennywise’tan nihai olarak kurtulma çabalarını izleyeceğiz. Yeni fragman, bugünün ilerleyen saatlerinde internetten de paylaşılacak.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/07/18/it-chapter-two-trailer-movie-spoilers-screening-comic-con-2019/
18
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
0
0
0