Toplam Değeri 37 TL Olan 5 Android Oyun ve Uygulama

107
66
25
12
6
Google Play'de kısa süreliğine ücretsiz uygulamaları listelediğimiz haberimizle karşınızdayız.

Yine Google Play’de kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizler için listeledik. Takipçilerimizin geri dönüşlerini dikkate alarak bu listeye ikon paketlerini dâhil etmedik. Çok uzatmadan listemize geçelim.

Equalizer FX Pro

Normal fiyatı: 11,99 TL

İndirme sayısı: 10.000+

Equalizer FX, akıllı telefonunuzdan daha iyi ses kalitesi elde edebileceğiniz bir bass ve ses artırıcı uygulaması. Bu uygulamayı bütün müzik çalma ve video oynatma uygulamalarıyla kullanabilir, orijinal ses kalitesini artırabilirsiniz.

2048

Normal fiyatı: 19,99 TL

İndirme sayısı: 10.000+

Birçoğumuzun bir zamanlar adeta bağımlı olduğu bulmaca oyunu 2048’i anlatmaya pek gerek yok ancak yine de bir özet geçelim. 2048, ekrandaki 16 karenin hepsi dolmayacak ve yan yana aynı sayılar gelmeyecek şekilde sayıları birbirine kaydırarak toplayıp kareleri boşaltmaya çalışıyorsunuz.

Mental Hospital: Eastern Bloc

Normal fiyatı: 1,09 TL

İndirme sayısı: 5.000+

Mental Hospital, korku deneyimini mobil cihazınızda sizlere en iyi yaşatacak oyunlardan biri. Oyunun yavaş ilerleyen, müzikleriyle tüylerinizi diken diken eden atmosferi kanınızı donduracak desek abartmış olmayız.

Mental Hospital: Eastern Bloc 2

Normal fiyatı: 1,09 TL   

İndirme sayısı: 50.000+

Az önce bahsettiğimiz korku abidesinin devam oyunu Mental Hospital: Eastern Bloc 2, daha gelişmiş grafiklerle, daha detaylı çevre tasarımıyla ve daha korkunç atmosferiyle karşımıza geliyor.

RFS – Real Flight Simulator

Normal fiyatı: 2,99 TL

İndirme sayısı: 50.000+

RFS, gerçek uçuş deneyimini mobil cihazlarınıza taşıyan bir simülatör. Gelişmiş grafik ve kontrolleriyle gerçekten bir uçak uçuruyormuş hissine kapılmanız mümkün. Hatta oyunun uçuş planları, uçak modelleri, hava durumuna göre farklı kontroller, yolcu sayısı, yakıt durumu ve uçuş süresi gibi çok fazla detaya sahip olduğunu da oynarken fark edebilirsiniz.

Bu hafta da kısa süreliğine ücretsiz uygulamaları listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Dediğimiz gibi, takipçilerimizin geri dönüşlerine dayanarak bu listeye ikon paketlerini dâhil etmedik. Daha fazlası için sitemizi takipte kalmayı unutmayın :)

(Eklemekte fayda var, nitekim bu konu hakkında çok fazla yorum alıyoruz. Bu uygulamaları biz ücretsiz yapmıyoruz ve kısa süreliğine ücretsiz olan birçok uygulama arasından en çok göze çarpan uygulamaları seçip bu listeleri oluşturuyoruz.)

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/04/22/app-sales-apr-22-2019/
107
66
25
12
6
Emoji İle Tepki Ver
107
66
25
12
6