Trendyol, Market Alışverişi Yapmanızı Sağlayan Hizmeti 'Hızlı Market'i Kullanıma Sundu

11
7
7
1
0
Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, yeni hizmeti Hızlı Market'i kullanıma sundu. Bu özellik, kullanıcıların evlerinden çıkmadan market alışverişi yapabilmelerini sağlıyor. Trendyol'un yeni hizmeti, şu an için sadece belirli lokasyonlarda kullanılabiliyor.

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen e-ticaret platformları, her geçen gün biraz daha fazla tüketici tarafından tercih ediliyor. Bu bağlamda ülkemizde de aktif olarak hizmet veren büyük e-ticaret platformları bulunuyor, bunlardan bir tanesi de Trendyol

Trendyol, zaman zaman çeşitli tartışmalara konu olsa da Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından bir tanesi. Bugüne kadar milyonlarca çeşit ürünle tüketicilere hizmet veren platform, yeni bir hizmet vermeye daha başladı. Trendyol'un "Hızlı Market" olarak isimlendirilen yeni hizmeti, kullanıcıların internet üzerinden market alışverişi yapmalarına imkan tanıyor.

Trendyol

Trendyol'un çevrimiçi market işine gireceği zaten bir süredir konuşuluyordu. Şimdiyse beklenen oldu ve platform, yeni özelliğini kullanıcıların hizmetine sundu. Trenyol'un Hızlı Market özelliği, kullanıcıların evlerinden çıkmadan market alışverişi yapmalarını sağlayarak daha farklı bir deneyim sunmalarını amaçlıyor. Ancak en azından şimdilik, bu özellik Türkiye'nin her yerinde kullanılamıyor.

Trendyol, Hızlı Market özelliği için bazı lokasyonlardaki market zincirleriyle iş birliğine gitmiş durumda. Kullanıcılar, eğer Trendyol'un anlaştığı market zincirlerine yakın bir lokasyonda yaşıyorlarsa, bu özelliği rahatlıkla kullanabiliyorlar. Üstelik Trendyol, Hızlı Market özelliği kapsamında kullanıcılara ağır ödeme yapmalarını gerektirmiyor. Hizmetten, 20 TL ve üzerindeki alışverişlerde sadece 3,99 TL'lik teslimat ücreti ile faydalanılabiliyor.

Trendyol Hızlı Market

Trendyol'un Hızlı Market özelliği, 09:30-21:30 saatleri arasında kullanılabiliyor. Ayrıca bu hizmeti kullanarak yapacağınız alışverişler, tarafınıza yaklaşık 1 saat içerisinde teslim ediliyor. Tüm bunlara ek olarak Hızlı Market özelliğini kullanarak, ilgili mağazaların stoklarında olan tüm ürünlere erişebiliyorsunuz. Yani eğer anlaşmalı market zinciri, ihtiyacınız olan bir ürüne sahipse bu ürüne kolaylıkla erişebiliyorsunuz.

Trendyol'un yeni hizmeti, şu an için anlaşmanın yapıldığı lokasyonlarda aktif olarak kullanılabiliyor. Hızlı Market özelliğinin ilerleyen dönemlerde daha geniş lokasyonlarda kullanılabilmesi bekleniyor. Trendyol'un internetten üzerinden market alışverişi yapmaya imkan tanıyan yeni özelliğin ne denli başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Kaynak : https://webrazzi.com/2020/08/06/trendyol-un-online-market-ozelligi-hizli-market-kullanima-acildi/
11
7
7
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
7
7
1
0