Trendyol, İçerik Üreticilerini Geliştirmeyi Amaçlayan 'Influencer Akademi'yi Başlattı

21
10
1
1
0
Trendyol, içerik üreticilerin kendilerini geliştirmesini sağlayacak "Influencer Akademi" programını duyurdu. İçerik üreticilerin hem daha güçlü içerikler oluşturmasını hem de e-ticaret ile ilgili bilgi sahibi olmasını sağlayan sistem, bugün 15 binden fazla içerik üreticisi tarafından kullanılabiliyor.

Dün sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde 2 milyar dolarlık yatırım anlaşmasının arifesinde olduğunuzdan bahsettiğimiz Trendyol, bugün yepyeni bir atılımla karşımıza çıktı. İçerik üreticiler için "Influencer Akademi" isimli bir program başlattığını duyuran e-ticaret devi, bu programla içerik üreticilerin kendilerini geliştirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Trendyol Influencer Akademi, ülkemizdeki içerik üreticilerin çok daha güçlü içerikler oluşturmasını sağlayan çeşitli içerimleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca Trendyol'un affiliate programına dahil olmuş olan 15 binden fazla içerik üreticisinin dahil olabildiği program, e-ticarete atılmak isteyen içerik üreticilerin konuyla ilgili bilgi sahibi olmalarını da sağlıyor. 

Trendyol Influencer Akademi

Özellikle de Instagram'da içerik üreten kullanıcılar, zaman zaman Trendyol'da oluşturdukları alışveriş sepetlerini takipçileriyle paylaşıyorlar. Bu içerik üreticisi, Trendyol Affiliate programına dahil olmuşsu da yapılan her satış, o içerik üreticisi için bir gelir kaynağı haline geliyor. İşte Trendrol Influencer Akademi, bu sistemin çok daha iyi bir noktaya getirilmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Trendyol Influencer Akademi'de yer alan eğitimlere baktığımızda, içerik üreticilerin nasıl güçlü içerikler üretebileceklerine ek olarak, e-ticaretin doğal bir parçası olan mağazalar, faturalama süreçleri, ürünlerin listelemesi gibi konularla ilgili de videolar olduğunu görüyoruz. Eğer sizler de Trendyol Influencer Akademi'de yer alan içeriklere göz atmak ve programla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

21
10
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
10
1
1
0