Türk Telekom’un CEO’su İstifa Etti: İşte Yeni CEO

91
12
6
4
4
Türk Telekom'un 2016 yılından beri CEO'luk görevini sürdüren Paul Doany, görevini bıraktı. Türk Telekom'un yeni CEO'su Ümit Önal oldu.

2016 yılından beri Türk Telekom'un CEO'luk görevini yürüten Paul Doany, Türk Telekom'daki görevinden istifa etti. Türk Telekom tarafından KAP'a (Kamu Aydınlatma Platformu) yapılan açıklamalara göre şirketin yeni CEO'su, pazarlama ve müşteri hizmetlerinden sorumlu olan Ümit Önal olacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan, eski CEO'ya teşekkürlerini ileterek bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

türk telekom

Sayan, yaptığı açıklamalarda Türk Telekom'un, Türkiye'nin bilgi toplumuna geçişini desteklediklerini ve bu bağlamda yatırımlarını sürdürmeye devam ettiklerini söyledi. Toplam abone sayılarını 46 milyona yükselttiklerini söyleyen Sayan, Ümit Önal'ın satış ve pazarlama konusunda büyük bir başarı gösterdiğini ve Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük etmekte önemli bir parça olduğunu vurguladı. 

Türk Telekom'un yeni CEO'su Önal, 2016 yılında Türk Telekom'a katıldı ve geçtiğimiz yıl, son on yılın en büyük abone büyümesine ve en büyük gelir artışına imza attı. 

Kaynak : https://www.haberturk.com/son-dakika-turk-telekom-un-yeni-ceo-su-belli-oldu-2509183-ekonomi
91
12
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
91
12
6
4
4