Türk Telekom'un Oyun Hizmeti Playstore'da %90'a Varan Bahar İndirimleri Başladı

72
12
9
5
3
Türk Telekom'un dijital oyun dağıtım platformu Playstore'da nefes kesen kampanya bugün başladı.

Oyunların CD'ler ve DVD'ler ile değil, Steam ve Origin gibi internet üzerinden satış yapan platformlar sayesinde oyuncularla buluştuğu günümüzde, Türk Telekom da çağın gereksinimlerine ayak uydurarak Playstore isimli dijital oyun dağıtım mağazasını kurmuştu. Playstore üzerinde bugün başlayan Bahar Kampanyası kapsamında seçili oyunlarda %90'a varan indirimler ise oyuncuları bekliyor.

100'ün üzerinde oyunda yapılan indirimler sıkı oyuncuları fazlasıyla sevindirecek. Kampanyanın gözde indirimli oyunu ise; normal satış fiyatı 264 TL olan ve Playstore'da an itibariyle 20 TL'ye satılan PES 2019 ve 89 TL yerine yine 20 TL'ye satılan Hitman 2 olacak gibi gözüküyor. 9 TL'ye satılan Watch Dogs'un, 29 TL'ye satılan Watch Dogs 2'nin ve Assasin Creed serisinin de büyük ilgi çekeceği düşünülüyor.

Türk Telekom'un internet faturalarına ek 12 ay taksit imkanı sunması ise oyunculardan olumlu geri dönüt almasını sağlayacak. Türk Telekom'un dijital oyun dağıtım platformu Playstore'da bugün başlayan indirimlerle dolu Bahar Kampanyası'na ulaşmak ve oyunları çok ucuz fiyatlara edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

72
12
9
5
3
Emoji İle Tepki Ver
72
12
9
5
3