Türkiye'nin En Büyük Festivallerinden TEKNOFEST, 1 Milyon Ziyaretçiyi Aştı

75
6
3
3
2
TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 5 günün sonunda 1 milyon 20 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaparak rekor kırdı. Özellikle son günü fazlasıyla ziyaretçi alan TEKNOFEST, toplam ziyaretçi sayısında geçen senenin iki katına çıktı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, ülkenin önemli firmalarının ve şirketlerinin katılımı ile Atatürk Havalimanı’nda düzenlnen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bugün sona erecek. Bu seneki TEKNOFEST etkinliği, geçen seneye göre çok daha fazla ziyaretçi alarak kendi rekorunu kırdı.

TEKNOFEST

Geçen sene etkinliğe katılan ziyaretçi sayısı 500 bin kişi olarak belirlenmişti. Bugün belirlenen rakamlara göre bu seneki TEKNOFEST etkinliğine katılan toplam ziyaretçi sayısı bir milyonu aştı. 5 günde 1 milyon 20 bin ziyaretçi ağırlayan TEKNOFEST’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da destek verildi.

İlk dört günde 450 bin, 5. gününde 570 bin kişi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST’i beşinci gününde ailesi ile birlikte ziyaret etti. Sosyal medya hesabından yaptığı daveti karşılıksız bırakmayan vatandaşlar da sabahın erken saatlerinde alanı doldurdu.

İlk dört gününde 450 bin kişinin ziyaret ettiği TEKNOFEST’e 5. gününde 570 bin kişi katılım gerçekleştirdi. Teknoloji ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapan ve geleceğin teknolojilerinin önünü açan festival, bugün son bulacak. Festivalin kapanışının ardından toplam ziyaretçi sayısının 1,5 milyonu aşması bekleniyor.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/turkiye/201909221040225460-teknofestin-ziyaretci-sayisi-bir-milyonu-gecti/
75
6
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
75
6
3
3
2