'Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili' Yarışmasının Finalistleri Açıklandı: Baktıkça Aşık Olacaksınız

15
2
1
0
0
Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili yarışması için finale kalan modeller belli oldu. İşte birinciyi katılımcıların seçeceği 7 finalist...

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği'nin (TEHAD) öncülüğünde gerçekleştirilen Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili yarışmasında sona gelindi. Yapılan son açıklamalara göre finale 7 elektrikli otomobil kaldı ve bu modellerden bir tanesi, tüketicilerin verecekleri oylarla Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili olarak tarihe geçecek. Peki adaylar hangi modeller?

10-11 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası kapsamında, Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili de açıklanacak. 2022 yılı finalistlerine baktığımızda, birbirinden güçlü araçlar olduğunu ve bu yıl tüketicilerin oy vermekte hayli zorlanacaklarına şahitlik ediyoruz. 

İşte Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili 2022 finaline kalan modeller:

BMW i4

BMW i4

Kia EV6

Kia EV6

Mercedes-Benz EQE

Mercedes-Benz EQE

Skywell ET5

Skywell ET5

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge

Bu arada; 10 Eylül itibarıyla Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası kapsamında da bazı etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinlikler kapsamında vatandaşlar, elektrikli ve hibrit otomobilleri yakından tanıma, hatta deneyimleme imkanı yakalayacaklar. 

Sizce Türkiye'de Yılın Elektrikli Otomobili hangisi olur? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

Kaynak : https://insideevs.com.tr/news/604318/yilin-ev-modeli-tehad-finalistler/
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0