Batman'i Kimin Canlandıracağı Belli Oldu: Twilight'ın Yıldızı Robert Pattinson

79
23
17
6
5
Matt Reeves’in yeniden çekeceği Batman filmlerinde Bruce Wayne/Batman rolünü, Twilight serisinin yıldızı Robert Pattinson canlandıracak.

Batman, çizgi roman dünyasındaki en büyük isimlerden bir tanesi ve DC’nin de amiral gemisi karakteri. Beyaz perdede en son Ben Affleck tarafından canlandırılan karakteri oynayacak yeni oyuncu konusundaki tartışmalar sona erdi. Rolün Robert Pattinson’a verildiği ortaya çıktı.

Pelerinli süvariyi canlandırmak için imza atan Pattinson, Ben Affleck’in yerini alacak. Orijinal planda sonraki Batman filmini aynı zamanda yazıp yönetmesi de beklenen Affleck’in projeden ayrılmasının ardından filme yeni bir kadro oluşturuldu. Affleck projeden kişisel nedenlerle ayrıldığını açıklamıştı.

Yönetmen Matt Reeves filmin senaryosunun Batman’in ilk ortaya çıktığı dönemlere odaklanacağını açıklamıştı. Batman’in dünyanın en iyi dedektifi olduğunu ancak bu kısmın önceki filmlerde çok ön plana çıkarılmadığını belirten Reeves, noir tarzında ve Batman’in dedektiflik yeteneğine odaklı bir film çekeceğini belirtmişti.

Bu yılın sonlarına doğru çekimlerinin başlayacağı söylenen filmde yer alacak diğer oyuncuların da zamanla açıklanması bekleniyor.

Hollywood’dan gelen haberler, Pattinson’un henüz anlaşmayı imzalamış olmayabileceğini ve aktör Nicholas Hoult’un da Batman rolünü oynama ihtimali bulunduğunu öne sürüyor.

Ben Affleck’in meşhur “Batfleck”i, karakterin paylaşılan bir sinematik evrene katılmasını sağlamıştı. Yeni film ise bu noktayı pas geçerek doğrudan karaktere odaklanmayı tercih edecek. Yönetmen Reeves’e göre film, Aquaman, Joker ve Shazam’dan çok daha farklı olacak.

Yeni Batman filmi, 21 Haziran 2021’de sinemalarda olacak.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/05/17/robert-pattinson-cast-as-batman-in-new-reboot/
79
23
17
6
5
Emoji İle Tepki Ver
79
23
17
6
5