Twitter'ın Test Uygulaması 'Twttr', Orijinalinden Daha Popüler

22
5
3
1
1
Twitter'ın yenilikleri test etmek amacıyla oluşturduğu uygulama olan Twttr, orijinalinden daha popüler olarak kullanılmaya başlandı.

Geçtiğimiz ay duyurulan Twttr, bilindiği üzere Twitter uygulamasına gelecek olan yeni özelliklerin test edildiği bir uygulamaydı. Kullanıcıların sisteme kayıt olmalarının ardından eğer kabul edilirlerse e posta aracılığıyla geri dönüş yapılıyor ve gönderilen indirme bağlantısıyla uygulama kullanılabiliyordu. Yapılan yenilikleri test ederek Twitter'a geri bildirim veren kullanıcılar, platformun gelişmesi için katkıda bulunuyorlardı.

Twitter'ın ürün yönetimi direktörü olan Sara Haider, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada; kullanıcıların geliştirme sürecinin parçaları olduklarından dolayı memnuniyet duyduklarını ve teşekkürlerini sunduklarını belirtti. Ayrıca kısa süre sonra yeni bir güncellemenin de geleceğini belirten Haider, geri bildirimler sayesinde doğru yolda ilerlediklerinin farkında olduklarını dile getirdi. Haider, bunun yanında kullanıcıların Twttr'ı ana uygulamarı olan Twitter'dan daha çok sevdiklerini ve birincil uygulama olarak Twttr'ı seçtiklerini belirtti.

Kullanıcılar Twttr ekibine dahil oldukları zaman, Twitter'a gelecek olan değişiklikleri öncede deneyip görebiliyorlar. Elbette burada görülen tüm yeniliklerin Twitter'da görülme durumu olmasa da, şirket bu sayede normal uygulamayı kullanan kişilere sürekli güncelleştirme göndermeden genel kabul gören özellikleri gönderiyor. Kısıtlı bir test ekibi yerine kullanıcılarıyla iş birliği yapan Twitter, bu hamlesiyle akıllıca bir seçim yapmış gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/social-media/twitters-experimental-twttr-app-is-even-more-popular-than-the-real-thing/
22
5
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
5
3
1
1