Vivo Nex 3, 0'dan 100'e 13 Dakikada Şarj Olabilecek

48
6
3
3
1
Hızlı şarj konusunda bir numara olmayı kafaya takmış olan Vivo, gelecek ay tanıtılacak olan Nex 3 isimli telefonuna bu zamana kadar görülmemiş hızda bir hızlı şarj desteğini ekledi. Telefonu yarım saatten az bir süre içerisinde şarj eden teknoloji, 'hızlı şarj' kavramını değiştirecek türden oldu.

Önümüzdeki ay tanıtılacak olan Vivo Nex 3, akıllı telefon sektöründe daha önce görülmemiş özellikleri ortaya çıkarmak için hazırlanıyor. Bu özelliklerin arasındaysa "Bu hızlı şarjsa bundan öncekiler neydi?" dedirtecek hızda bir şarj özelliği bulunuyor.

Günümüzde hızlı şarj denildiği zaman aklımıza 18 W, 20 W gibi değerler geliyor. Bu hızlarla tatmin olmadığını açık bir şekilde belirten ve kullanıcılarına bildikleri hızlı şarj deneyimini unutturmayı hedefleyen Vivo, inanılmaz düzeyde bir hızlı şarj teknolojisini telefonuna ekledi.

Vivo

Haziran ayında duyurulduktan sonra Şangay'da gerçekleşen MWC sırasında gösterilen 'Super FlashCharge' teknolojisi, 120 W değerinde ultra hızlı bir şarj teknolojisini içerisinde barındırıyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre Vivo Nex 3, 4.000 mAh'lik bataryasını yalnızca 13 dakika 14 saniye içerisinde tam şarja ulaştırabiliyor.

Vivo Nex 3'ün sahip olduğu şarj hızının yanı sıra Qualcomm'un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 855+'ı kullanacağı ve telefonun yanlarına uzanan 'waterfall' (şelale) ekran tasarımını benimseyeceği de biliniyor. Bu özellik sayesinde telefonun ekran/gövde oranının da hatırı sayılır şekilde artacağı düşünülüyor. Ortaya çıkan inceleme videolarında bu oranın %99,6 olduğu da iddia ediliyor.

120 W hızlı şarj

Telefon, aynı zamanda 5G bağlantıyı destekleyecek ve Samsung'un 64 MP'lik ISOCELL Bright GW1 görüntü sensörünü kullanacak. Ön kamerasını kızaklı bir sistem içerisine yerleştiren Vivo, günümüz teknolojilerinin neredeyse hepsini benimseyen bir telefonu kullanıcılarına sunacak.

Vivo Nex 3, eylül ayında çıkışını yapacak olsa da birçok kişi telefonun çıkış tarihi için geri sayımlara başlamış durumda. Şu an için elimizdeki bilgiler bununla kısıtlı olsa da yakın zamanda telefona dair daha çok bilginin ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://beebom.com/vivo-nex-3-4000-mah-battery-charge-13-minutes/
48
6
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
48
6
3
3
1