Vivo NEX 3 5G’nin Birçok Özelliği Belli Oldu

8
1
1
1
0
Vivo NEX 3 5G’nin Birçok Özelliği Belli Oldu
Vivo NEX 3 5G için yeni yayınlanan bir videoda telefonun yekpare ekran ve sürgülü ön kamera gibi birçok özelliği ortaya çıktı.

Vivo, akıllı telefon tasarımları konusunda oldukça yenilikçi olan Çinli akıllı telefon üreticilerinden biri konumunda yer alıyor. Her ne kadar ABD’li kullanıcıların çoğu markaya pek aşina olmasa da Çin’de yılın ikinci çeyreğinde en popüler üçüncü akıllı telefon üreticisi olmayı başarmışlardı. Şimdi de şirket, NEX serisinin üçüncü nesil sürümünü tanıtan bir video yayınladı ve Weibo’da telefona dair daha fazla bilgi yayınladı.

İlk olarak videoda görünenlere değinelim; telefonun nerdeyse tamamen düz bir şekilde aşağı inen iki tarafı eğri yekpare ekran tasarımına sahip olacağını görebiliyoruz. Telefonun arkasında da yuvarlak çerçeve içerisinde 3 kamera kompozisyonu bulunuyor. Arka taraftaki ana kamera 64 MP olacak ve ön kamera için de sürgülü kamera teknolojisi kullanılmış. Bunlara ek olarak telefonda 44 W hızlı şarj desteği ve 3,5 mm jak girişi bulunuyor.

Vivo NEX 3'ün dikkat çekici yanı, ekranın kenarlardan neredeyse 90 derece kıvrılarak cihazın yanına doğru devam ediyor olması. Şirketin NEX serisinin kendine has bir yapısının olduğu düşünüldüğü zaman aslında NEX 3'ün de farklı bir tasarıma sahip olabileceğini söyleyebiliriz.

Vivo NEX 3 5G önümüzdeki ay resmen satışa sunulacak ancak bununla birlikte bir kötü haber daha var: Şu anlık sadece Çin’de satışa çıkacak. Telefon için diğer pazarlara geliş tarihi henüz verilmedi. Bahsettiğimiz tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Vivo-briefly-shows-off-NEX-3-5G-in-video-teaser_id118484
8
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
1
0