Makyajlı Volkswagen Transporter ve Caravelle Türkiye’de Satışa Sunuldu

22
11
6
5
0
Volkswagen'in ilk kez 1949 yılında ürettiği efsane ticari aracı Transporter'ın makyajlı versiyonu ve yenilenen Caravelle Türkiye'de satışa sunuldu. Bünyesinde pek çok yeniliği barındıran araçlar, lansmana özel indirimli fiyatlara sahip.

Alman firması Volkswagen’in ilk defa 1949 yılında piyasaya sürdüğü ticari aracı Transporter, yenilenen makyajlı versiyonu ile ülkemizde satışa sunuldu. Yapılan duyurunun ardından fiyatı ve yenilikleri kesinleşen araç, opsiyonel dijital gösterge paneli gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Buna ek olarak otomatik ve manuel şanzıman seçenekleri bulunan makyajlı Transporter, standart ve uzun olmak üzere 2 farklı şasi seçeneğini de müşterilere sunuyor.

İşte makyajlı Transporter’ın dikkat çeken yenilikleri:

Volkswagen Transporter

Otomotiv sektörünün efsaneleşen ticarisi Transporter’ın makyajlı versiyonu; Panel Van, City Van ve Camlı Van modelleriyle birlikte satın alınabiliyor. Aracın Panel Van modeli, 2 litre hacimli TDI motora sahipken, motor seçenekleri arasında ise 110 ve 150 beygir güç ünitesi seçenekleri yer alıyor. Bunun haricinde araçta; hidrolik direksiyonun aksine daha güvenli bir sürüş sağlayan elektromekanik servo direksiyon, elektronik klima ve hız limitleme özellikli hız sabitleyici yenilikleri yer alıyor.

Standart donanımında ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ bulunan araç, böylelikle sürücüye sesli ve görsel uyarılarda bulunabilecek. Aracın yine standart paketine dahil edilen bir diğer ekipman ise kötü hava koşullarında ve yüksek hızlarda yol tutuşunu artıran ‘Rüzgar Savrulma Asistanı’. Araçta ayrıca isteğe bağlı arka görüş kamerası özelliği de yer alıyor.

Öte yandan aracın 150 beygir gücündeki 2.0 litre TDI motora sahip City Van ve Camlı Van modellerinde manuel ve otomatik şanzıman seçeneğinin dışında standart ve uzun olmak üzere 2 farklı şasi seçeneği bulunuyor.

Yenilenen Caravelle de Türkiye’de satışa sunulacak:

Volkswagen Caravelle

Yeni Comfortline donanımı ile ortaya çıkan efsane VW aracı Caravelle ise gücünü 150 beygir gücündeki 2.0 litre TDI motorundan alıyor. Araç, uzun şasi seçeneğinin yanı sıra manuel ve otomatik şanzıman opsiyonlarını da müşterilerine sunuyor. Yeni Carevelle’nin sunduğu özellikler arasında ise App Connect, 6,5 inç büyüklüğünde Composition Colour radyo, hız limitleme özellikli hız sabitleyicisi ve lastik basınç göstergesi gibi yenilikler bulunuyor.

Türkiye’de 2020 yılında satışlarına başlanacak olan Caravelle Highline versiyonu da VW’nin dikkat çeken modellerinden biri oldu. Bu versiyonun dikkat çeken yenilikleri arasındaysa dijital gösterge paneli, 9,2 inç büyüklüğünde navigasyon sistemi, Park Asistanı ve arka görüş kamerası gibi teknolojik özellikler yer alıyor.

Yenilenen araçların fiyatları:

Transporter fiyat

Türkiye’de çok tercih edilen modeller arasında bulunan aracın yenilenen 5+1 City Van modeli için belirlenen fiyat 175.000 TL ancak lansmana özel bir indirim ile aracı 164.500 TL’ye almak mümkün. Öte yandan 2+1 uzun şasi Panel Van 2.0 TDI için belirlenen satış fiyatı 139 bin liradan başlıyor.

Aynı özellikleri taşıyan Panel Van’ın 150 beygirlik 2.0 TDI motora sahip modelini almak içinse için 150.500 TL’yi ve Camlı Van modelleri içinse 164.500 TL’den başlayan fiyatları gözden çıkarmak gerekiyor. Son olarak Caravelle modelinin başlangıç fiyatıysa 230.500 TL.

Kaynak : https://otoajanda.com/turkiyeye-geldi-460-farkli-yeni-transporter-fiyati-ve-yenilikleri/4/
22
11
6
5
0
Emoji İle Tepki Ver
22
11
6
5
0