WhatsApp'ın Karanlık Modu, Beklenenden Daha Fazlasını Sunacak

212
73
70
31
27
WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümünü güncellediler. Yeni güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın Android betası "2.20.31"e yükselirken karanlık mod ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, tüketicilerin uzun süredir beklediği bir özelliğe kısmen de olsa kavuştu. WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümüne, uzun bir süredir beklenen WhatsApp'ın karanlık modunu bir önceki güncelleme ile resmen yayınladılar (Beta kullanıcısı olmasınız bile WhatsApp karanlık modu nasıl kullancağınızı buradan öğrenebilirsiniz).

ŞWhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümünü bir kez daha güncellediler. Bu güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın Android beta sürümü "2.20.31"e yükseldi. Söz konusu güncellemeyle kullanıcılara karanlık modla ilgili yeni detaylar sunuldu. Görünen o ki WhatsApp'ın karanlık modu, tüketicilerin beklediklerinden daha fazla şey sunacak.

WhatsApp

Karanlık mod, özellikle OLED panele sahip akıllı telefonlar için büyük bir öneme sahip. Çünkü tüketiciler, uygulamaları karanlık modda kullandıkları takdirde çok ciddi bir batarya tasarrufu sağlıyorlar. Hal böyle olunca da tüketiciler, tüm uygulamaların karanlık moda sahip olmalarını istiyorlar. WhatsApp, kullanıcıların karanlık mod talebinin farkında ve uygulamayı bu yönde geliştiriyor.

WhatsApp, karanlık modu batarya tasarrufundan ziyade daha iyi bir görsellik için tercih eden kullanıcılara farklı koyu renk seçenekleri sunuyor. Böylece kullanıcılar, Simsiyah bir ekran yerine koyu kırmızı, mavi ya da farklı renkleri de tercih edebiliyorlar. Ancak derdiniz batarya tasarrufu sağlamaksa, mutlaka siyah rengi seçmeniz gerektiğini belirtelim.

WhatsApp'ın karanlık modunda renk seçenekleri de bulunacak:

WhatsApp

Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi WhatsApp, kapkara bir karanlık mod istemeyenler için lila, kırmızı, turuncu, mavi ve yeşil renk seçenekleri sunuyor. Ayrıca batarya tasarrufunu daha fazla önemseyenler için siyah renk seçeneği de var.

WhatsApp geliştiricilerinin sunduğu yeni Android beta sürüm, karanlık mod haricinde de birkaç ufak sorun düzeltmesi içeriyor. Ancak bunların haricinde farklı ve önemli bir gelişmenin olmadığını belirtebiliriz. Ayrıca bu Android beta sürümü, kullanıcıların uzunca bir süredir beklediği karanlık modun ne zaman kararlı sürüme geleceği ile ilgili herhangi bir detay da sunmuyor.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-20-8-whats-new/
212
73
70
31
27
Emoji İle Tepki Ver
212
73
70
31
27